Θέλει «βαρβάτο» χαφ και…βλέπουμε

Θέλει «βαρβάτο» χαφ και…βλέπουμε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τον δεύτερο…κύκλο των μεταγραφών της με την απόκτηση των Μπογέ, Πόνσε και Αλεφ. Κινήσεις που έκλεισαν βασικά κενά και έδωσαν τη δυνατότητα στον Ουζουνίδη να δουλέψει με συγκέντρωση για τη συνέχεια. Φαίνεται πάντως – θα ήταν παράλογο άλλωστε κάτι άλλο – πως το θέμα μεταγραφών δεν έχει κλείσει. Με βασικό στόχο την απόκτηση ενός χαφ που θα κάνει τη διαφορά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ΑΕΚ έχει ως προτεραιότητα την προσθήκη ενός χαφ με ποιότητα και εμπειρία. Δεν ψάχνει για συμπλήρωμα, αλλά για παίκτη που θα κάνει τη διαφορά. Που θα μπορεί να παίξει μαζί με τον Σιμόες ή να καλύψει τον Πορτογάλο εάν λείπει. Γι’ αυτό και ζητείται χαφ που θα μπορεί να δίνει ισορροπία στη μεσαία γραμμή, ένα «εξάρι» με ικανότητα στο κατέβασμα της μπάλας.

Είναι η μοναδική περίπτωση που μπορεί να προκύψει πριν τα προκριματικά. Αλλωστε, η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με δύο βασικές επιλογές και ίσως υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα. Οσον αφορά κάποια άλλη προσθήκη, είναι κάτι που θα κριθεί από τις εξελίξεις. Εάν φανούν μεγάλα κενά, τότε μπορεί να υπάρξουν επόμενες προσθήκες στην άμυνα ή στο δημιουργικό κομμάτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X