Έτσι κουνάει σεντόνι η ΑΕΚ

Οι τελικοί υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ στον γ' προκριματικό του Champions League
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κρίσιμη η αυριανή μέρα για την ΑΕΚ, αφού πρόκειται να μάθει τον αντίπαλό της στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας θέλει να επιστρέψει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ύστερα από 12 χρόνια, θέλοντας να κάνει το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζονται για τη εξασφάλιση της συμμετοχής αυτής. Η Ένωση γνωρίζει ότι θα είναι στους ανίσχυρους στη σημερινή κλήρωση της Νιον, αλλά δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν αν παρουσιαστεί σοβαρή τόσο στους πρώτους αγώνες που διεξάγονται το διήμερο 7-8 Αυγούστου, όσο και στις ρεβάνς στις 14 του ίδιου μήνα. Η κλήρωση θα ξεκινήσει στις 13:00 στα γραφεία της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας στη Νιόν της Ελβετίας.

Όσον αφορά το τι προτιμάνε στην ΑΕΚ, το σίγουρο είναι ότι οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να αποφύγουν την Σάλτσμπουργκ, αφού η Αυστριακή ομάδα μπορεί να μην καταφέρνει να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο η περσινή της παρουσία στην Ευρώπη, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Europa League, αποδεικνύει τη μεγάλη δυναμική του συλλόγου. Η απουσία της Ένωσης από τα Κύπελλα Ευρώπης για μια πενταετία (2012-16) στοιχίζει τώρα στην πρωταθλήτρια, η οποία είναι ανίσχυρη στην σημερινή κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου. Γνωρίζει ότι η αντίπαλός της θα προκύψει από πέντε ζευγάρια (Λουντογκόρετς – Βιντεότον, Σέλτικ – Ρόζενμποργκ, Λέγκια Βαρσοβίας – Σπαρτάκ Τρνάβα, Αστάνα – Μίντιλαντ και Κουκέσι – Καραμπάγκ) και μια μόνο ομάδα που μπαίνει μόνη της στην κληρωτίδα ως ισχυρή, την Σάλτσμπουργκ. Εκτός από τους Αυστριακούς, ο Δικέφαλος θα επιθυμούσε να αποφύγει τη νικήτρια του ζευγαριού Σέλτικ – Ρόζενμποργκ, ενώ κατά τα άλλα οι πιθανοί αντίπαλοι δεν μοιάζουν ικανοί να την τρομάξουν, στον δρόμο για τα πλέι οφ του Champions League και, το πιο σημαντικό, την μαθηματική εξασφάλιση των ομίλων του Europa League, με ότι αυτό συνεπάγεται από οικονομικής πλευράς.

Η διεξαγωγή του Μουντιάλ της Ρωσίας, σε συνδυασμό με τις αλλαγές στα Κύπελλα Ευρώπης, έφεραν έναν μικρό… χαμό σε ότι έχει να κάνει με τις ημερομηνίες των αγώνων και των κληρώσεων. Σήμερα, η ΑΕΚ θα μάθει τον αντίπαλό της στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League αλλά, προτού καν αγωνιστεί, θα μάθει και τον αντίπαλο στα πλέι οφ, είτε στην διοργάνωση που μετέχει, είτε στο Europa League! Στις 6 Αυγούστου, λοιπόν, η πρωταθλήτρια θα μπει στην κληρωτίδα ως ζευγάρι με την ομάδα που θα κληρωθεί σήμερα. Δεν γνωρίζει ακόμα αν θα είναι ισχυρή ή ανίσχυρη, ενώ θα μάθει και το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει η αντίπαλός της στα πλέι οφ του Europa League, εφόσον δεν προκριθεί από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Μύλος!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X