Όλα ανοιχτά από τον Λαρεντζάκη: «Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για τα σενάρια»

Όλα ανοιχτά από τον Λαρεντζάκη: «Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για τα σενάρια»
Photo Credits: INTIME

Στο πρώτο βράδυ που οι VIP Stars έδωσαν το παρών στο «LG AegeanBall Festival» η ομάδα του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ONEX Pirates, πήρε τον πρώτο τίτλο επικρατώντας στον τελικό του Γιώργου Πρίντεζη με 10-8 τελικό σκορ. Μαζί με τον γκαρντ της ΑΕΚ αγωνίστηκαν και οι Ζήσης Σαρικόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος και Στέλλα Φουράκη.

Παράλληλα με την διεξαγωγή των παιχνιδιών, ο 25χρονος άσος μίλησε στο sdna.gr σχετικά με την επίσκεψή του στην κυκλαδίτικη πρωτεύουσα: «Είναι εξαιρετικό και πολύ όμορφο να βλέπεις όλο και περισσότερο κόσμο κάθε χρόνο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους έχουν βοηθήσει για αυτή την διοργάνωση, είμαστε χαρούμενοι και το διασκεδάζουμε και εμείς οι ίδιοι. Η αγάπη προς τον Γιώργο παίζει σημαντικό ρόλο, είμαστε ευχαριστημένοι που τον στηρίζουμε, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο και προσθέτουμε άλλα πράγματα στο πρόγραμμαγια να μην κουράζει τον κόσμο».

Το βραβείο του «LG Cup» είναι το ξεκίνημα για τον Λαρεντζάκη και την παρέα του που δείχνουν πως… δεν αστειεύονται. Το «κλειδί» για την πρώτη τους αυτή επιτυχία η ομοιογένεια: «Πιστεύω ότι έχουμε ένα καλό σύνολο γιατί γνωριζόμαστε».

Φυσικά, σε μία χρονιά γεμάτη τίτλους με τα «κιτρινόμαυρα» και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και του Basketball Champions League το πρόσημο δεν μπορεί να είναι κάθε άλλο παρά θετικό. Εξάλλου, το… κερασάκι στην τούρτα μπήκε με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος.

«Ήταν μία πολύ καλή χρονιά για μένα. Κρατάμε τα ευχάριστα και προχωράμε. Θέλαμε τις νίκες με την Εθνική γιατί κουβαλάμε τις κουβαλάμε στον επόμενο γύρο. Πιστεύω και τον Σεπτέμβιο να παίξουμε στον ίδιο ρυθμό»

Σχετικά, με την σοκαριστική είδηση του θανάτου του Τάιλερ Χάνεϊκατ που συγκλόνισε τον μπασκετικό κόσμο σχολίασε: «Είναι στενάχωρο για όλο το μπάσκετ, πραγματικά είναι πολύ θλιβερό να γίνονται όλα αυτά τα οποία φυσικά δεν πρέπει να συμβαίνουν. Το τι έγινε δεν ξέρω, συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Την ίδια ώρα, τα σενάρια τον θέλουν στο μεταγραφικό στόχαστρο Παναθηναϊκού Superfoods και Ολυμπιακού ενώ είναι αυτονόητο πως κάθε αξιόλογος Έλληνας αντιμετωπίζεται με διαφορετικό… μάτι από τους «αιωνίους αντιπάλους». Βέβαια, ο ντυμένος με… πράσινη φανέλα και το νο13 Γιαννούλης Λαρεντζάκης απέφυγε να τοποθετηθεί επισημαίνοντας: «Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για τα σενάρια, είμαστε για άλλο λόγο απόψε εδώ».

 

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X