«Τσεκάρει» Ασέμ Μάρεϊ η ΑΕΚ! (VIDEO)

«Τσεκάρει» Ασέμ Μάρεϊ η ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Λούκα Μπάνκι πήρε και επίσημα την σκυτάλη από τον Ντράγκαν Σάκοτα και έχει αναλάβει καθήκοντα κόουτς, ξέροντας ότι έχει μπροστά του μία μεγάλη πολύ μεγάλη πρόκληση, αφού την προηγούμενη σεζόν οι «κιτρινόμαυροι» κατέκτησαν δύο τρόπαια και την επόμενη θα πρέπει να φανούν το ίδιο ανταγωνιστικοί.

Αφού λοιπόν η εκκρεμότητα του προπονητή λύθηκε για την «Βασίλισσα» και στην τεχνική ηγεσία βρίσκεται ο 53χρονος τεχνικός, το επόμενο που απασχολεί τους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας.

Ο Μπάνκι έχει… σηκώσει μανίκια και καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν και φαίνεται πως έχει ήδη «τσεκάρει» κάποιες περιπτώσεις παικτών που θα ήθελε να πλαισιώσουν το ρόστερ της ΑΕΚ την νέα σεζόν.

Σύμφωνα με το SDNA ένα όνομα που έχει ξεχωρίσει στη λίστα του Ιταλού προπονητή είναι αυτό του Ασέμ Μάρεϊ, ο οποίος κατάγεται από την Αίγυπτο και την τελευταία διετία φόρεσε τη φανέλα της Μπαϊρόιτ.

Ο Μάρεϊ ήταν ένας από τους παίκτες-κλειδί για την Μπαϊρόιτ την σεζόν που πέρασε, με τον Ραούλ Κόρνερ να δείχνει αρκετή εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του τόσο στις εγχώριες, όσο και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας.

Την περσινή σεζόν ο Μάρεϊ 11,6 πόντους, 5,6 ριμπάουντ, 0,9 ασίστ και 54,8% στα τρίποντα κατά μέσο όρο με την γερμανική ομάδα, με την οποία έφτασε ως τα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Τη σεζόν 2015-16 ο Μάρεϊ φόρεσε τη φανέλα της Σιαουλιάϊ, ενώ η πρώτη επαγγελματική στάση του ήταν στη Ζάμαλεκ, τη σεζόν 2010-11, πριν κάνει το ταξίδι για τις ΗΠΑ, όπου αγωνίστηκε στο Κολέγιο Minnesota State (2011-15).

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X