Στα γραφεία της ΕΠΟ ο νέος αρχιδιαιτητής!

Στα γραφεία της ΕΠΟ ο νέος αρχιδιαιτητής!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο νέος (Σουηδός) αρχιδιαιτητής Λιφ Λίντμπεργκ, βρέθηκε την Τρίτη στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, προκειμένου να έχει την πρώτη του επαφή με τα νέα του καθήκοντα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Ο 60χρονος παλαίμαχος βοηθός διαιτητής είναι το νέο μέλος της ΚΕΔ, που έρχεται να πλαισιώσει τους Περέιρα και Μάριν, μετά από την απαίτηση της FIFA να στελεχωθεί η ΚΕΔ με τρεις αλλοδαπούς αρχιδιαιτητές.

Ο Λίντμπεργκ, κατά την παραμονή του στα γραφεία της ΕΠΟ είχε επαφές με τους νέους του συνεργάτες και έλαβε μια πρώτη ενημέρωση.

Σύμφωνα με όσα έχει ζητήσει η FIFA, ο Λίντμπεργκ, μαζί με τον Πορτογάλο Περέιρα και τον Ισπανό Μάριν, «θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τους ορισμούς των διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδος».

Στις 15/7 πιάνει δουλειά ο «υπερσύμβουλος»

Από την περασμένη Πέμπτη ως και την Κυριακή (1/7) οπότε και αναχώρησε, έμεινε στη χώρα μας ο Τσέχος «υπερσύμβουλος» που τοποθέτησε η FIFA στην ΕΠΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εξωτερικός συνεργάτης των διεθνών συνομοσπονδιών που εστάλη στη χώρα μας για να εκπονήσει ένα στρατηγικό πλάνο με μετρήσιμους στόχους για τη βελτίωση της εσωτερικής δομής της ΕΠΟ, θα πιάσει και επίσημα δουλειά στις 15 Ιουλίου. Μέχρι τότε θα πρέπει να παρουσιάσει το στρατηγικό πλάνο μαζί με το χρονοδιάγραμμα για την υλοποίησή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X