Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο summer camp των «κιτρινόμαυρων» Ακαδημιών (VIDEO)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο summer camp των «κιτρινόμαυρων» Ακαδημιών (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 26.6.2018 το 2ο AEK FC Summer Camp 2018 υπό την οργανωτική αιγίδα της AEK FC DEVELOPMENT NETWORK.

Συγκεκριμένα, η δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε σε δυο πενθήμερες περιόδους (16-20.6.2018 και 22.-26.6.2018) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα και συμμετείχαν περίπου 200 παιδιά τα οποία είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη φιλοσοφία της Ακαδημίας της ΑΕΚ και τους χώρους που στεγάζονται τα τμήματα του συλλόγου (1η ομάδα – ακαδημία).

Τα παιδιά στη διάρκεια των Summer Camps είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν με τους προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων σε συγκεκριμένες προπονητικές μονάδες του εκπαιδευτικού προγράμματος της ακαδημίας της ΑΕΚ. Επίσης, παρακολούθησαν διαλέξεις με θέματα διατροφής, άθλησης και αθλητικής ψυχολογίας και συμμετείχαν σε εργομετρικές μετρήσεις (τα μεγαλύτερα ηλικιακά τμήματα). Στο τέλος του κάθε πενθημέρου κάθε παιδί έλαβε αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής καθώς και ενδεικτική καρτέλα αξιολόγησης του.

Στη διάρκεια του κάθε Summer Camp οι προπονητές και οι Scouters των ακαδημιών της ΑΕΚ εκτός των άλλων, ξεχώρισαν και κάποια παιδιά τα οποία επέδειξαν ιδιαίτερες ικανότητες.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X