Έφυγε με το κεφάλι ψηλά η Τυνησία!

Έφυγε με το κεφάλι ψηλά η Τυνησία!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενδιαφέρον σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς έδωσαν Τυνησία και Παναμάς!

Οι Τυνήσιοι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση μετά από 40 χρόνια, επικρατώντας 2-1 με ολική ανατροπή, στο… ντέρμπι της τιμής του έβδομου ομίλου.

Παρότι είχαν ήδη αποκλειστεί, οι δύο ομάδες έδειξαν τη διάθεση να μην φύγουν με μηδενική συγκομιδή βαθμών από τη διοργάνωση της Ρωσίας. Ο Παναμάς πήρε το προβάδισμα με αυτογκόλ του Μεριά στο 33’ με την Τυνησία να απαντάει στο δεύτερο μισό του ματς με γκολ των Μπεν Γιουσέφ (51’) και Χαζρί (66’), ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος του ματς.

Το ματς:

Φάουλ, λάθη και σέντρες. Αυτά κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος του ματς, με τον Παναμά να μην μπορεί να κρατήσει την μπάλα και την Τυνησία, παρά την υπεροχή της, να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η πρώτη ευκαιρία των Τυνήσιων έγινε μετά από 19 λεπτά παιχνιδιού, όταν ο Μπεντούι δεν κατάφερε να νικήσει τον Πενέδο. Κάτι που… πλήρωσε, τελικά, στο 34’

Μετά από φάση διαρκείας, ο Ροντρίγκες έπιασε δυνατό σουτ, που κόντραρε στον Μεριά και αιφνιδίασε τον Ματλουτί, καταλήγοντας με αρκετή δόση τύχης στα δίχτυα, για το 1-0 των Παναμέζων.

Η Τυνησία άρχισε την ασφυκτική πίεση για την ισοφάριση, χάνοντας ευκαιρίες με κεφαλιά του Μπεν Γιουσέφ (39’) και του Τόρες (45+1), όμως το κατάφερε με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Με άψογη συνεργασία παικτών, που ξεκίνησε από τον Σλιτί, ο Τυνησία έκανε στο 50’ το 1-1. Ο Καζρί έβγαλε παράλληλη μπαλιά στο Μπεν Γιουσέφ, ο οποίος αυτή τη φορά δεν αστόχησε με κοντινό πλασέ.

Στο 63’ ο Παναμάς προσπάθησε να εκμεταλλευτεί λάθος του Ματλουτί, ο οποίος όμως απέκρουσε σωτήρια με διπλή επέμβαση και αμέσως μετά ήρθε η χαριστική βολή για την ομάδα της κεντρικής Αμερικής. Στο 66’ ο Χανταντί έδωσε την ασίστ στον Καζρί κι αυτός με τη σειρά του ολοκλήρωσε την ανατροπή, με το 2-1 των Τυνήσιων.

Στο 72’ οι Τυνήσιοι καρδιοχτύπησαν, όταν είδαν την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, με σουτ του Μπαρσένας, όμως η φάση δεν μέτρησε, αφού είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Τεγιάδο στον Μεριά.

Ο Παναμάς είχε δύο ακόμα καλές στιγμές μέχρι το φινάλε, που δεν εκμεταλλεύτηκε, ολοκληρώνοντας χωρίς βαθμό την πρώτη του παρουσία σε Μουντιάλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X