Και επίσημα ο Αλμπάνης στην ΑΕΚ- Με το «7»!

Και επίσημα ο Αλμπάνης στην ΑΕΚ- Με το «7»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και με την… βούλα είναι ο Χρήστος Αλμπάνης! Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε αυτό που ήταν ήδη γνωστό. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα και θα φοράει τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος, μέχρι το 2021. Μάλιστα, επέλεξε και το νούμερο 7 στην «κιτρινόμαυρη» φανέλα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Αλμπάνη από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο Χρήστος Αλμπάνης είναι γεννημένος στις 5 Νοεμβρίου 1994 στην Καλαμπάκα και αγωνίζεται ως πλάγιος μεσοεπιθετικός. Από τα εφηβικά του χρόνια βρέθηκε στα τμήματα υποδομής της Βέρντερ Βρέμης και συνέχισε στις δεύτερες ομάδες της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και της Φράιμπουργκ. Στην Ελλάδα επέστρεψε το 2015 για τον Απόλλωνα Σμύρνης και αγωνίστηκε μαζί του για δύο χρόνια στη Football League. Με τον Απόλλωνα αγωνίστηκε σε 29 αγώνες στη Super League 2017-18 και σημείωσε 8 γκολ. Εχει αγωνιστεί στις Εθνικές Ομάδες Νέων και Ελπίδων.

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/posts/2216333768408089

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X