Δημάτος: "Η χρονιά ξεκινάει όπως τελείωσε, με τραγούδι και συνθήματα"

Δημάτος: "Η χρονιά ξεκινάει όπως τελείωσε, με τραγούδι και συνθήματα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δικό του μήνυμα για την πολύ όμορφη βραδιά στην Κατερίνη έστειλε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος μέσω των social media.

“Και κάπως έτσι η χρονιά ξεκινάει, όπως τελείωσε! Με κέφι, ευτυχία, τον ύμνο, τραγούδι και συνθήματα! Τον Μήτσι να ξεσαλώνει, τον Παναγιώτη Τσιντώτα να παίζει εντός έδρας και όλοι μαζί με Γιακουμάκη και Γαλανόπουλο να γνωρίζουν την αποθέωση. Μια καταπληκτική βραδιά από τα καταπληκτικά παιδιά του ΣΦ ΑΕΚ Κατερίνης. Όλα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι! Και τα 35 χρόνια του Συνδέσμου να γιορτάζονται μέχρι πρωίας στην παραλία παρουσία και του ηγέτη της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλου! Μαζί με τον τεράστιο Στέλιο Σεραφείδη και τον Μιχάλη Συμιγαλά.

Είναι μαγεία να βλέπεις τόσα ευτυχισμένα πρόσωπα και πάλι περήφανα με ελπίδα και αναμονή, αλλά και απαιτήσεις βεβαίως για ανάλογη συνέχεια.

Βάιε Χαρισόπουλε σε ευχαριστούμε για όλα! Μια τεράστια ψυχή με τεράστια φροντίδα για αυτό που αγαπάει. Φροντίδα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια!

Ετοιμάσου τώρα για νέα χιλιόμετρα! Το κοντέρ έχει αρχίσει να γράφει… Για νέα ακόμα πιο όμορφα ταξίδια μαζί με υπέροχους φίλους!

Μια ζεστή κιτρινόμαυρη φωλιά πίστης και στήριξης στη σκιά του Ολύμπου!”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X