Γκαράς στο enwsi.gr: "Αυτή η ομάδα μπορεί να δώσει μεγάλες χαρές"

Γκαράς στο enwsi.gr: "Αυτή η ομάδα μπορεί να δώσει μεγάλες χαρές"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Γκαράς αποτελεί το τελευταίο κατά σειρά, μεταγραφικό απόκτημα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ. Ο 33χρονος λίμπερο έρχεται για να ενισχύσει το “κιτρινόμαυρο” τμήμα στην επιστροφή του στην Α1, προσδίδοντας ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ της ομάδας. Γεννημένος στην Ορεστιάδα στις 12/11/1985, ο Γκαράς έχει διαγράψει την δική του πορεία στο ελληνικό βόλεϊ και πλέον είναι αποφασισμένος να ξεχωρίσει και με την φανέλα της ΑΕΚ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του “Δικεφάλου” μίλησε στο enwsi.gr για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και εξέφρασε την πεποίθηση του πως αυτή η ομάδα μπορεί να δώσει μεγάλες χαρές στον κόσμο: “Καταρχάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο, κ. Αλεξίου και σε όλη την διοίκηση του συλλόγου της ΑΕΚ αλλά και τον προπονητή τον κύριο Νεόφυτο που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους και την προτίμηση τους στο πρόσωπο μου ώστε να συμπληρωθεί το παζλ της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο…

Ο μεγαλύτερος λόγος που επέλεξα την ΑΕΚ είναι ότι έγιναν πολύ καλές κινήσεις και επιλογές στο ρόστερ ώστε να είναι μια ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα με υψηλούς στόχους και ήταν ένα κίνητρο για μένα να είμαι ξανά σε έναν σύλλογο που θέτει υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα.

“Η διοίκηση έκανε ότι έπρεπε, τώρα σειρά μας”

Όσο για το αν η παρουσία της ΑΕΚ θα παίξει ρόλο στον ανταγωνισμό του φετινού πρωταθλήματος ο έμπειρος λίμπερο τόνισε: “Φέτος το πρωτάθλημα πιστεύω θα είναι το πιο ενδιαφέρων στην τελευταία δεκαετία γιατί οι ποιο μεγάλοι σύλλογοι της Ελλάδος θα είναι οι διεκδικητές του φετινού τίτλου και αυτό ανεβάζει την αξία του αθλήματος μας. Μακάρι να γίνει ένα ωραίο πρωτάθλημα με γεμάτα γήπεδα και ωραίους αγώνες για τον κόσμο. Η επιστροφή της ΑΕΚ έγινε δυναμικά με μεγάλες και καλές μεταγραφές ονομάτων. Η διοίκηση έκανε την δουλειά της τώρα ήρθε η ώρα προπονητών και παικτών μέσα από πολύ δουλειά να πάμε την ΑΕΚ όσο πιο ψηλά μπορούμε και αν αποκτήσουμε ομαδική χημεία πιστεύω θα ζήσουμε μεγάλες χαρές.

Τέλος στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας σχολίασε: “Ο κόσμος πάντα είναι ο έβδομος παίκτης μέσα στο γήπεδο τον θέλουμε κοντά μας να μας ξεσηκώνει να μας ενθαρρύνει και η στήριξη τους μας δίνει δύναμη για την νίκη. Για αυτό τους περιμένουμε όλους κοντά στην ομάδα γιατί μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X