Υπέγραψε νέο συμβόλαιο και επιστρέφει για να μείνει

Υπέγραψε νέο συμβόλαιο και επιστρέφει για να μείνει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν που πέρασε, οι άνθρωποι της ΑΕΚ παρακολουθούσαν προσεκτικά την πορεία του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου στην Λαμία. Και ο 26χρονος μπακ – χαφ έκανε μια εξαιρετική σεζόν. Έκανε 29 παιχνίδια στο πρωτάθλημα με δυο γκολ και πρόσθεσε και άλλα πέντε στο κύπελλο. Αριθμοί και αγωνιστικά εικόνα, που ενίσχυσαν την δεδομένη εκτίμηση που είχαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ στον ποδοσφαιριστή. Ενώ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, έχει επίσης εξαιρετική άποψη για τον Βασιλαντωνόπουλο. Έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξί μπακ αλλά και ως δεξί εξτρέμ. Και στην ΑΕΚ το πρώτο που έκαναν ήταν να ανανεώσουν μέχρι το 2020, το συμβόλαιο του Βασιλαντωνόπουλου το οποίο έληγε το 2019. Ενώ ο 26χρονος θα δώσει κανονικά το παρών στην προετοιμασία της ομάδας και είναι έτοιμος να δώσει την μάχη για να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν. Άλλωστε έχει δείξει πλέον πως είναι έτοιμος.

Ενώ αυτό είναι και το μεγάλο στοίχημα του Βασιλαντωνόπουλου, μετά την εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Λαμίας. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που παραμένω στις τάξεις της πρωταθλήτριας Ελλάδας. Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω την αγωνιστική μου προσπάθεια με όλες τις δυνάμεις και με προοπτική την επιστροφή μου στην ομάδα» δήλωσε ο 26χρονος μπακ – χαφ, μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με την ΑΕΚ, μέχρι και το 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X