Οι δύο μεταγραφές που «καίνε» και ο ρυθμιστής Κονέ

Μαρίνος…δαγκωτό!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανάμεσα στα μεγάλα πλεονεκτήματα που είχε η ΑΕΚ με την ταχύτατη αντικατάσταση του Χιμένεθ από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, είναι πως κέρδισε πολύ χρόνο. Ο νέος τεχνικός της Ενωσης ξέρει καλά τους περισσότερους παίκτες της ομάδας, έχει πολύ ξεκάθαρη εικόνα για τις δυνατότητες και τις αδυναμίες της και πως πρέπει να πορευθεί στις μεταγραφές. Όπως έχετε ενημερωθεί από το enwsi.gr, η βασική στόχευση αφορά τέσσερις κινήσεις: δύο εξτρέμ, ένα φορ κανόνι και έναν χαφ.

Ωστόσο, αυτό που αποτελεί κοινό τόπο για όλους στην ΑΕΚ είναι πως οι μεταγραφές που «καίνε» είναι δύο: αυτή του επιθετικού και ενός τουλάχιστον εξτρέμ. Για τον φορ θα γίνει προσπάθεια για τον Αραούχο, αλλά με δεδομένα τις δυσκολίες της υπόθεσης, υπάρχει ήδη λίστα με 3-4 επιλογές πρώτης γραμμής. Πέραν αυτού, θα πρέπει να προστεθεί στο δυναμικό ένας ποιοτικός εξτρέμ, που θα έχει χρόνο να ενταχθεί στην ομάδα και να δουλέψει στην προετοιμασία.

[ads1]

Ενδεχομένως να είναι τρεις οι μεταγραφές που «καίνε», αλλά ρυθμιστής γι’ αυτό είναι ο Κονέ. Εφόσον ο διεθνής μέσος έχει καταφέρει να μείνει ελεύθερος από την Ουντινέζε και συνεχίσει στην ΑΕΚ, τότε η ομάδα μπορεί να πορευθεί στην προετοιμασία με το δυναμικό που έχει. Ειδάλλως, θα πρέπει να γίνει άμεσα η κίνηση και για την προσθήκη κεντρικού χαφ, σύμφωνα με όσα θα θέλει ο προπονητής.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα αποκτηθεί ο δεύτερος εξτρέμ ή ο χαφ. Το σημαντικό είναι πως στις μέρες της προετοιμασίας, ο Ουζουνίδης θα μπορέσει να μελετήσει την ομάδα, να αξιολογήσει παίκτες, ενδεχομένως να κρίνει κάποιους που δεν εξυπηρετούν το σχέδιο του και να αναθεωρήσει απόψεις για τις ανάγκες της ομάδας. Μπορεί να ζητήσει εξάρι αντί για κεντρικό χαφ ή δεκάρι αντί για άλλο εξτρέμ. Αλλά αυτά είναι δεδομένα που θα προκύψουν μετά τις 16 Ιουλίου, όταν γυρίσει η ΑΕΚ από την προετοιμασία και είναι σημαντικό πως θα έχει ακόμα τρεις εβδομάδες πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X