«Το τηλεφώνημα του Μελισσανίδη και το Ελληνικό στοιχείο έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην μεταγραφή του Αλμπάνη στην ΑΕΚ»

Απόλλων Σμύρνης: «Τρίτη θα συζητήσουμε τις προτάσεις για Αλμπάνη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τους λόγους για τους οποίους ο Χρήστος Αλμπάνης θα συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές, εξήγησε ο ατζέντης του, Βαγγέλης Αγγελής. Παράλληλα, αποκάλυψε και την… σφήνα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Ώρα των Σπορ:

«Είναι αλήθεια ότι τον περασμένο Γενάρη υπήρξε σοβαρό ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ και μάλιστα κατατέθηκε πρόταση στον Απόλλωνα. Κι ενώ εμείς περιμέναμε να τελειώσει η μεταγραφή, αυτό ήταν κάτι που ουδέποτε συνέβη. Μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη εκδηλώθηκε ζωηρό ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο έχοντας την αρχική προσέγγιση από την ΑΕΚ, τις επαφές με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και στην πορεία το τηλέφωνο του Δημήτρη Μελισσανίδη, αποφασίσαμε να δώσουμε το λόγο μας στην ΑΕΚ. Μας κέρδισε η κίνησή του να σηκώσει το τηλέφωνο και να επικοινωνήσει μαζί μας. Εκεί τελείωσαν όλα. Είναι πολύ σημαντικό να επικοινωνεί ο διοικητικός ηγέτης μιας ομάδας με τον ποδοσφαιριστή και να του δείχνει πόσο πολύ τον θέλει», τόνισε ο εκπρόσωπος του 23χρονου άσου.

«Ασφαλώς έπαιξε μεγάλο ρόλο και το έντονο ελληνικό στοιχείο που υπάρχει στην ΑΕΚ. Είναι κάτι που μετρά για τα νεαρά και πρωτοεμφανιζόμενα σε μεγάλες ομάδες παιδιά. Ήταν ένα έξτρα κίνητρο για να πάρει ο Αλμπάνης την απόφαση να επιλέξει την ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X