Κλείνει Γιαννίκογλου η ΑΕΚ!

Κλείνει Γιαννίκογλου η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε μεγάλη ομάδα, ξεκινά από τον άσο. Η ΑΕΚ δεν αποτελεί εξαίρεση. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, η επιτυχία της Ενωσης στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό στη σούπερ τριπλέτα που συνέθεσαν οι Ανέστης, Μπάρκας και Τσιντώτας. Τώρα που ο πρώτος φεύγει από την Ενωση για άλλες πολιτείες, ο τερματοφύλακας που έρχεται να συμπληρώσει την τριάδα των φυλάκων της «κιτρινόμαυρης» εστίας, φαίνεται πως θα είναι ο (Σεραφείμ) Μάκης Γιαννίκογλου.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα από τις ακαδημίες της Ξάνθης. Επιχείρησε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του το 2011, μετακομίζοντας στην Κύπρο και την Ομόνοια, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει ευκαιρίες. Ετσι, τρία χρόνια μετά επέστρεψε στην Ελλάδα για την Καβάλα, ενώ τον Ιανουάριο του 2015 πήγε στον Ηρακλή και πέρυσι υπέγραψε για έναν χρόνο στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Γιαννίκογλου έκανε τέσσερις συμμετοχές με τον ΠΑΣ. Η μία μάλιστα, απέναντι στην ΑΕΚ στο 3-1 του ΟΑΚΑ. Θεωρούνταν μεγάλο ταλέντο, διεθνής με όλες τις μικρές ηλικιακές ομάδες, αλλά δεν έκανε καλές επιλογές ομάδων. Τώρα, όχι απλά φαίνεται πως έρχεται στην πρωταθλήτρια της χώρας, αλλά θα παίξει και στην ομάδα της καρδιάς του, καθώς σε Ενωσίτες της Βόρειας Ελλάδας είναι γνωστό πως είναι φανατικός ΑΕΚτζής από τα…γεννοφάσκια του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X