Η ΑΕΚ δεν παίρνει άλλον παίκτη ενόψει πλέι οφ!

Η ΑΕΚ δεν παίρνει άλλον παίκτη ενόψει πλέι οφ!
Photo Credits: INTIME

Toν τελευταίο καιρό κυκλοφορούσε μια φήμη πως η ΑΕΚ σκέφτεται να πάρει ακόμα έναν παίκτη, ενόψει των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Είτε για ενίσχυση στη γραμμή των γκαρντ, είτε για κάποιον σέντερ.

Θυμίζουμε πως η «Βασίλισσα» δεν μπορούσε να ενισχυθεί περισσότερο για το Basketball Champions League, οπότε εάν ήταν να αποφασιστεί κάποια κίνηση, ώστε να κάνουν δικό τους έναν παίκτη, θα γινόταν για να βοηθήσει στην τελική ευθεία της Stoiximan.gr Basket League.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι την δεδομένη στιγμή μια μεταγραφική κίνηση δεν θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα, καθώς τα πλέι οφ είναι προ των πυλών και το διάστημα προσαρμογής του παίκτη θα ήταν σχεδόν μηδαμινός.

Με τον αγώνα με την Κύμη να έχει ολοκληρωθεί, υπήρχαν αρκετά ερωτήματα για την ΑΕΚ. Ένα από αυτά ήταν αν η “Βασίλισσα” σκόπευε να προχωρήσει στην απόκτηση κάποιου παίκτη ενόψει των πλέι οφ. Ο Ντράγκαν Σάκοτα όμως δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος όταν ρωτήθηκε: “Όχι. Δεν θα πάρουμε παίκτη. Είναι πλέον αργά. Οποιοσδήποτε παίκτης και να ερχόταν θα βρισκόταν σε άλλο ρυθμό σε σχέση με την ομάδα. Αν, χτύπα ξύλο, δεν προκύψει κάποιος τραυματισμός, δεν θα κάνουμε κάποια κίνηση. Αυτοί είμαστε. Πρέπει απλώς να βρούμε ψυχολογικά τον ρυθμό μας”.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα φαίνεται να δείχνει τεράστια εμπιστοσύνη στο ήδη υπάρχον ρόστερ του και δικαίως. Αυτό ήταν άλλωστε που έφερε και τις δύο κούπες στην ΑΕΚ. Παίκτες υπάρχουν και μάλιστα ανεκμετάλλευτοι, που γνωρίζουν την ομάδα αλλά και την πραγματικότητα της. Ένας ξένος παίκτης ίσως και να έφερνε περισσότερα προβλήματα από ότι λύσεις.

 

 

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X