Απόλλων Σμύρνης: «Τρίτη θα συζητήσουμε τις προτάσεις για Αλμπάνη»

Απόλλων Σμύρνης: «Τρίτη θα συζητήσουμε τις προτάσεις για Αλμπάνη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλωνα Σμύρνης την Τρίτη θα συζητηθούν οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί για την αγορά του Χρήστου Αλμπάνη. Αυτό αναφέρει με ανακοίνωση της η ομάδα της Ριζούπολης, την ώρα που υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ για την απόκτηση του και τον επόμενο μήνα ο παίκτης θα είναι και… επίσημα «κιτρινόμαυρος».

Η ανακοίνωση του συλλόγου της Ριζούπολης: Την προσεχή Δευτέρα, στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη, ετήσια συνάντηση μελών της διοίκησης του Απόλλωνα Σμύρνης με τους φιλάθλους της ομάδας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τροπαίων του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας». Επίσης, την Τρίτη θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης προκειμένου να ασχοληθεί με τον προγραμματισμό εν όψει της νέας σεζόν ενώ θα συζητηθούν και οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί για τον ποδοσφαιριστή, Χρήστο Αλμπάνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X