Κονέ: «Θέλω να δώσουμε λίγη από την τύχη μας στα παιδιά»

Κονέ: «Θέλω να δώσουμε λίγη από την τύχη μας στα παιδιά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Παναγιώτης Κονέ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ για να στηρίξει την «Βασίλισσα» στην δύσκολη ευρωπαϊκή της αναμέτρηση με την Μονακό. Ο μέσος της Ένωσης στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ, ευχήθηκε να μεταφέρει η ποδοσφαιρική ΑΕΚ την τύχη της στην μπασκετική για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου.

Mιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ο πρωταθλητής Ελλάδας ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Εμείς το γιορτάσαμε χθες. Ελπίζω να το γιορτάσει και η μπασκετική ΑΕΚ. Ήρθαμε εδώ να τους στηρίξουμε. Ήταν μια ωραία χρονιά για εμάς, ελπίζω να τελειώσει ιδανικά με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Θέλω να δώσουμε λίγη από την τύχη μας στα παιδιά» και συμπλήρωσε για τον τελικό με την Μονακό:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι. Ελπίζω τα παιδιά να πετύχουν τα τρίποντα και τα δίποντα που θέλουν και να έχουμε την τύχη με το μέρος μας».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν οι «κιτρινόμαυροι» στο μπάσκετ μπορούν να… σπάσουν το δίπολο, απάντησε: «Έχουν μπει οι βάσεις για να γίνει μελλοντικά. Έχουμε παιδιά με ταλέντο και έμπειρους παίκτες. Προέχει το σημερινό παιχνίδι, τα υπόλοιπα είναι υποθετικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X