Λακόμπ: «Είναι σαν όνειρο, όλοι θέλουν στη ζωή τους ένα τέτοιο παιχνίδι»!

Λακόμπ: «Είναι σαν όνειρο, όλοι θέλουν στη ζωή τους ένα τέτοιο παιχνίδι»!
Photo Credits: INTIME

Ο Πολ Λακόμπ σχολίασε τον τελικό του Final 4 του BCL με την ΑΕΚ και μίλησε με αποθεωτικά λόγια για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

Ο 27χρονος γκαρντ είπε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου: «Ο κόουτς μας προετοίμασε για τον ημιτελικό με την Λούντβιγκσμπουργκ. Το κλειδί θα είναι η άμυνα. Πρέπει να βουτήξουμε για κάθε μπάλα, να παίρνουμε τα ριμπάουντ. Είναι σημαντικό να έχουμε ενέργεια στο παιχνίδι. Τακτικά δεν μπορούμε να είμαστε έτοιμοι, αλλά θα μπορούμε να είμαστε πνευματικά».

Για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ σχολίασε: «Για εμάς είναι σουρεαλιστικό, γιατί δεν είναι έτσι στην Γαλλία. Είναι σαν όνειρο! Όλοι στη ζωή τους θέλουν ένα τέτοιο παιχνίδι, μπροστά σε ένα τρελό κοινό. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο, γιατί η ΑΕΚ θα παίρνει πολλή ενέργεια από αυτό, αλλά κι εμείς θα έχουμε ενέργεια. Θα είναι ξεχωριστό και είμαστε χαρούμενοι που θα ζήσουμε αυτή τη στιγμή».

Για τα ματσαρίσματα με τους Μάνι Χάρις και Κέβιν Πάντερ υποστήριξε: «Θα είναι πολύ δύσκολα. Ένα από τα κλειδιά για να νικήσουμε θα είναι να τους ελέγξουμε. Αν παίξουμε ομαδικά, όπως όλη τη σεζόν, μπορούμε. Είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο ματς».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X