Οι παίκτες «κλειδιά» των διεκδικητών του Final Four

Οι παίκτες «κλειδιά» των διεκδικητών του Final Four
Photo Credits: INTIME

ΑΕΚ, Μονακό, Μούρθια και Λούντβιγκσμπουργκ είναι η τελική τετράδα του Basketball Champions League, που θα μονομαχήσει για τον φετινό τίτλο. Κάθε μια από αυτές διαθέτουν πολύ καλούς παίκτες στο ρόστερ τους, οι οποίοι λίγο ή πολύ ήταν αυτοί που ξεχώρισαν έως τώρα στη διοργάνωση, δίνοντας το κάτι παραπάνω εκεί που το χρειαζόταν η ομάδα τους για να φτάσουν στον αρχικό τους στόχο, το Final Four.

Δείτε αναλυτικά τους παίκτες -κλειδιά:

ΑΕΚ- ΜΑΝΙ ΧΑΡΙΣ

Αποτελεί το βασικό ”όπλο” της επίθεσης για τον Ντράγκαν Σάκοτα,ένας μπασκετμπολίστας που μπορεί να δώσει άμεσες λύσεις στην Ένωση και να ”σκοτώσει” κάθε αντίπαλη άμυνα. Διαθέτει ένα πολύ καλό σουτ από μακρινή και μέση απόσταση από την ρακέτα. Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και φαίνεται πως έχει όλη τη διάθεση να σηκώσει επιπλέον τρόπαια με την ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα: Σε 16 παιχνίδια έχει 17,4 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2,4 ασίστ, 1,9 κλεψίματα, 17,1 ranking, 51,6% στα δίποντα, 32,8% στα τρίποντα

 

ΜΟΥΡΘΙΑ-ΜΠΡΑΝΤ ΟΛΕΣΟΝ

Ο Μπραντ Όλεσον,πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και νυν της Μούρθια έχει κάνει την διαφορά σε άμυνα και επίθεση κυρίως όταν η ομάδα του βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο στον αγώνα. Είναι ένας σταθερός παίκτης και αυτός που σίγουρα θα απασχολήσει την Ένωση στον ημιτελικό.

Ο Αμερικανός γκαρντ, κάτοχος και ισπανικού διαβατηρίου σε 12 παιχνίδια έχει, 11,4 πόντους, 2,5 ασίστ, 1,4 ριμπάουντ, 2 κλέψιμο, 11,3 βαθμούς στο ranking, 61,8% στα δίποντα, 40,3% στα τρίποντα.

 

ΜΟΝΑΚΟ-ΤΖΕΡΑΛΝΤ ΡΟΜΠΙΝΟΝ

Η Μονακό αποτελεί την πιο ποιοτική ομάδα του φετινού Basketball Champions League, καθώς έχει μόλις 2 ήττες στην της πορεία στην διοργάνωση. Ο Τζέραλντ Ρόμπινσον είναι ο ηγέτης της Γαλλικής ομάδας,αφού οι εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει είναι άκρως απολαυστικές. Ο 29χρονος Αμερικάνος, αγωνίζεται κυρίως ως σούτινγκ γκαρντ, ενώ όποτε χρειαστεί κατεβαίνει και στο ”1”.

Ο ίδιος σε 17 ματς έχει, 15,1 πόντους, 3,3 ασίστ, 3,1 ριμπάουντ, 0,9 κλεψίματα, 15 βαθμούς στο ranking, 64,7% στα δίποντα, 38,2% στα τρίποντα.

 

ΛΟΥΝΤΙΒΙΓΚΣΠΟΥΡΓΚ-ΤΟΜΑΣ ΟΥΟΛΚΑΠ

Η Γερμανική Λούντβιγκσμπουργκ είναι μια δυνατή ομάδα και η ”Σταχτοπούτα” του φετινού Final Four του Basketball Champions League. Έχει ένα μαχητικό ρόστερ με τον Ουόλκαπ να είναι αυτός που ξεχωρίζει,ένας παίκτης που προσφέρει σε πολλούς τομείς και αγωνίζεται στις θέσεις ”2” και ”3”. Είναι ταλαντούχος πιέζει στην άμυνα,διαθέτει πολύ καλό σουτ,καλός πασέρ ενώ παίρνει επίσης και τον ρόλο του δημιουργού.

Ο Αμερικάνος σε 24 ματς έχει, 11,3 πόντους, 4,4 ασίστ, 4,3 ριμπάουντ, 1,8 κλεψίματα, 15,2 βαθμούς στο ranking, 49,2% στα δίποντα, 39,2% στα τρίποντα.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X