Τέλος στα ψέματα και στα παραμύθια- Η ΑΕΚΑΡΑ είναι οριστικά Πρωταθλήτρια!

Η Κυριακή που θα… θέλε και ο Μανόλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ οριστικά και αμετάκλητα είναι πανάξια πρωταθλήτρια για τη σεζόν 2017-2018! Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε μέσα σε λίγες ώρες την προσφυγή του ΠΑΟΚ, βάζοντας τελεία στα παραμύθια των «ασπρόμαυρων».  Η απόφαση είναι τελεσίδικη και δε μπορεί τίποτα να αλλάξει, η αρμάδα του Μανόλο είναι η φετινή πρωταθλήτρια.

Ο ΠΑΟΚ έκανε ότι μπορούσε για να χαλάσει τη… φιέστα της Ένωσης, αλλά δεν τα κατάφερε. Το Σάββατο θα γίνει κανονικότατα η απονομή στην ΑΕΚ και όλοι ανυπομονούν για το μεγαλύτερο πάρτι των τελευταίων  χρόνων.

Πλέον, η τιμωρία διατηρείται για τους Θεσσαλονικιείς. Το ματς στην ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ τιμωρείται με -3 φέτος και -2 του χρόνου.

Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε, σχετικά με την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, του Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, Προέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Lubos Michel, Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της με αριθμό 23/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΑΕΚ, τα εξής.

Κηρύσσει απαράδεκτη την προσφυγή όσον αφορά τον προσφεύγοντα Lubos Michel. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει ουσιαστικά την κρινόμενη προσφυγή ως προς τους λοιπούς διαδίκους.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X