Γι' αυτό θα γράψει ξανά ιστορία η ΑΕΚ

Γι' αυτό θα γράψει ξανά ιστορία η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Το Final 4 του Basketball Champions League πλησιάζει και η ΑΕΚ έχει… ραντεβού με την ιστορία της!

Η φετινή εκδοχή της ΑΕΚ είναι απολαυστική! Δεν είναι μόνο επειδή κατάφερε να φθάσει στον ημιτελικό μιας σπουδαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης στην συμπλήρωση 50 ετών από το πρώτο διασυλλογικό έπος του ελληνικού μπάσκετ. Είναι για ολόκληρο το ταξίδι της μέχρι το Final 4 του Μαΐου! Ένα ταξίδι που ουκ ολίγες φορές πιστέψαμε πως θα τελειώσει απότομα, καθώς τα προβλήματα που ταλάνιζαν το καράβι της Ένωσης ήταν πολλά! Η ΑΕΚ όμως πάλεψε και δεν… βυθίστηκε!

Η Ένωση με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια δεν θεωρείται το φαβορί της διοργάνωσης. Ακόμη και αν το τελευταίο δίμηνο πέτυχε εξωπραγματικά πράγματα, παραμένει ασταθής σε αρκετά σημεία και είναι απρόβλεπτη. Το γεγονός όμως ότι η ΑΕΚ είναι η οικοδέσποινα του Final 4 και θα έχει ένα κατάμεστο «κιτρινόμαυρο» ΟΑΚΑ στο πλευρό της,  αυτομάτως δίνει αρκετές ελπίδες στο δύσκολο ευρωπαϊκό της «έργο».

Μια άλλη παράμετρος είναι οι παίκτες και πιο συγκεκριμένα οι Έλληνες, καθώς οι περισσότεροι εξ΄ αυτών γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι έχουν μια τελευταία ευκαιρία στην καριέρα τους  για να κατακτήσουν την ευρωπαϊκή κούπα.

Το τι πραγματικά μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα το έχει αποδείξει φέτος πολλάκις ειδικά με την πρόκρισή της στο Final 4 του BCL. Ελάχιστοι ενδεχόμενος περίμεναν ότι η φετινή ΑΕΚ που για ένα μεγάλο διάστημα της χρονιάς «βούλιαζε» αγωνιστικά θα έχει μπροστά της την ευκαιρία να κάνει κάτι που οι δύο «μεγάλοι» δεν μπορούν πλέον να το πετύχουν. Να κατακτήσει δύο τρόπαια!

Η «Βασίλισσα» έχει την ευκαιρία, έχει τους ανθρώπους και θα έχει και τον λαό της στο πλευρό της για να πάρει αυτή την σπουδαία νίκη κόντρα στην Μούρθια. Άλλωστε η ΑΕΚ είναι η ομάδα των υπερβάσεων και με όλα όσα της έχουν συμβεί φέτος, εξακολουθεί να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και να απαντά σε όλες τις αμφισβητήσεις.

 

 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X