Γαλανόπουλος: «Υπήρχε αμφισβήτηση από κάποιους φέτος, αλλά...»

Γαλανόπουλος: «Υπήρχε αμφισβήτηση από κάποιους φέτος, αλλά...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι πρωταθλητές έφεραν ισοπαλία στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς. Ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε στην NOVA, τονίζοντας ότι οι «κιτρινόμαυροι»  ψάχνουν πάντα τη νίκη σε κάθε ματς. Παράλληλα, δήλωσε ότι παρότι υπήρχε αμφισβήτηση, έδωσαν το 100% και τα κατάφεραν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γαλανόπουλου:

«Μεγάλη αντίθεση, από τους πανηγυρισμούς πριν μια εβδομάδα να μπαίνεις στο γήπεδο και να κυνηγάς στόχους. Είμαστε όμως η ΑΕΚ, μεγάλη ομάδα, δεν σταματάμε ποτέ και ψάχνουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, αυτό κάναμε και απόψε. Ήταν ένα κλειστό ματς στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ανεβήκαμε και κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ, η Κέρκυρα έπαιξε με αντεπιθέσεις και νομίζω ότι η απόκρουση του Κουτζαβασίλη στην προσπάθεια του Γιακουμάκη ήταν τρομερή, η καλύτερη της αγωνιστικής.

Δεν ξέρω πόσα χρόνια είχε να παίξει τόσα πολλά παιχνίδια σε μια σεζόν η ΑΕΚ, ήταν πρόκληση και για εμάς τους ποδοσφαιριστές επειδή υπήρχε αμφισβήτηση από κάποιους, εμείς δώσαμε το 100% μας και αυτό φαίνεται από το ότι ήμασταν μέσα και στους τρεις στόχους μας, αν υπολογίσουμε την Ευρώπη, για πάρα πολύ καιρό. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα, στον τελικό του Κυπέλλου, MVP είναι συνήθως οι επιθετικοί σε μια ομάδα, ο Λάζαρος, ο Αραούχο, ο Λιβάγια, ο Γιακουμάκης που έβαλε εκείνο το πολύ σημαντικό γκολ στο Καραϊσκάκη, όμως περισσότερο από όλα μετράει η συνολική ομαδική δουλειά.

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, συγχαρητήρια για το ντεμπούτο του με την Άρσεναλ, θα τον πω θηρίο γιατί έτσι τον φωνάζουμε στην Εθνική, είναι πολύ σημαντικό αυτό που κατάφερε, εκπλήρωσε το όνειρο του κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή, καθώς συμμετέχει στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και το πιο ανταγωνιστικό επίσης. Μπράβο του, να συνεχίσει έτσι και να καθιερωθεί στην ομάδα του, δεν είναι μόνο δικός του ή δικός μου στόχος, αλλά κάθε φιλόδοξου Έλληνα ποδοσφαιριστή, να φύγει από τη χώρα μας και να παίξει σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X