Τα σπουδαία είναι τώρα για την ΑΕΚ

Τα σπουδαία είναι τώρα για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Προμηθέας Πατρών στην αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League πήρε την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ και “κλείδωσε” ουσιαστικά την παρουσία του  στην πρώτη τετράδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ από την πλευρά της, είδε τις ελπίδες να… χάνονται μετά την ήττα που δέχτηκε από τους Πατρινούς και πλέον δεν έχει πιθανότητες για να τερματίσει στην 4η θέση, καθώς την έχει “καπαρώσει” τόσο ο Προμηθέας, όσο και ο ΠΑΟΚ.

Η «Βασίλισσα» για να πάρει την 4η θέση θα πρέπει να κάνει το 2/2 (απέναντι σε Παναθηναϊκό και  Κύμη), ο ΠΑΟΚ να ηττηθεί και στους τρεις επόμενους αγώνες αλλά και το Λαύριο να μην κάνει το 3/3. Ως εκ τούτου, είναι σχεδόν απίθανο πλέον να προλάβει την τετράδα.

Η ΑΕΚ έχασε μία «μάχη» κόντρα σε ένα πολύ δυνατό σύνολο που έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στους διεκδικητές του τίτλου. Και δυστυχώς,  θα χρησιμοποιήσουμε το κλισέ: «Έχασες μια μάχη και όχι τον πόλεμο…».

Το ότι χάθηκε η τετράδα δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο γιατί εκεί που θα κριθούν τα πάντα, είναι τα πλέι-οφ και εκεί η Ένωση θα πρέπει να μαζέψει το μυαλό της, για να μην γκρεμίσει αυτά που με τόσο κόπο έχτισε όλη τη χρονιά.

To μυαλό όλων είναι στο Final 4 του Basketball Champions League που πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς και η Κυπελλούχος -μην το ξεχνάμε- ομάδα μπάσκετ έχει μπροστά δύο σημαντικές ιστορικές προκλήσεις. Να προσθέσει άλλο ένα… Ευρωπαϊκό στην πλούσια τροπαιοθήκη της και να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε με ποιον τρόπο πήρε η «Βασίλισσα» το Κύπελλο. Απέκλεισε τον Παναθηναϊκό και έριξε στο καναβάτσο και τον Ολυμπιακό. Ας μην αποκλειστεί η πιθανότητα, να επαναληφθεί κάποιο παρόμοιο σκηνικό και στην Basket League…

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X