Χιμένεθ: «Υπερήφανοι γιατί έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο- Θέλουμε το κύπελλο»

Το ΟΑΚΑ χόρευε στους ρυθμούς της Πρωταθλήτριας ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζεται η αποθέωση στην Ισπανία για τον Μανόλο Χιμένεθ και την ΑΕΚ! Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός οδήγησε την Ένωση στην κορυφή μετά από 24 χρόνια και οι συμπατριώτες του τον ψάχνουν παντού για μια δήλωση. Σειρά πήρε η El Confidencial, όπου αποθεώνει τον Μανόλο και την αρμάδα του. «Το ψυχικό θαύμα Μανόλο Χιμένεθ με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στη ευτυχισμένη ΑΕΚ», ο τίτλος του δημοσιεύματος.

Οι Ισπανοί κάνουν ιδιαίτερη αναφορά και στον πρώην αμυντικό της Μπαρτσελόνα, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, με τον Μανόλο να στέκεται στην συνεισφορά του στην ομάδα. Ο κόουτς της Ένωσης μιλάει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δίνει το σύνθημα γα το… νταμπλ!

«Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με την κατάκτηση του πρωταθλήματος γιατί σπάσαμε την ηγεμονία του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ομάδες με μεγαλύτερο προϋπολογισμό. Έχουμε χάσει μόνο δύο παιχνίδια όλη την σεζόν και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι γιατί έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο. Τώρα θέλουμε περισσότερα και μπορούμε να κερδίσουμε το Κύπελλο».

Για τον Τσιγκρίνσκι: «Έχει επιστρέψει σε πολύ υψηλό επίπεδο, έχει δώσει ψυχική δύναμη στην ομάδα. Η εμπειρία του είναι πολύ σημαντική, έχει μια υπέροχη χρονιά. Βοήθησε με τις καλές τοποθετήσεις του στην άμυνα και σε άλλα πράγματα».

 Για το κλειδί της επιτυχίας «Νομίζω οι Ισπανοί έχουμε μια καλή ‘’γεύση’’ από ποδόσφαιρο και δείχνουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο Ισπανός προπονητής κερδίζει επειδή παίζει καλό ποδόσφαιρο και βασίζεται στην ανταγωνιστικότητα. Ένα από τα κλειδιά είναι ότι γνωρίζουμε πώς να μεταδώσουμε κάποια πράγματα. Οι απόψεις του Ισπανού προπονητή είναι καλύτερες γιατί θέλει να έχει την κατοχή στην πλευρά του αντιπάλου, να προωθεί σωστά την μπάλα, να ελέγχει το παιχνίδι και να είναι αποτελεσματική η ομάδα του. Δεν έχουν όλοι Μέσι και Ινιέστα, αλλά πρέπει να παίζουμε καλά και να είμαστε ανταγωνιστικοί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X