Η μάχη για τον Αραούχο έχει αρχίσει

«Υπάρχει χρόνος για την ΑΕΚ για να... ξαναγυρίσει το καλοκαίρι ο Αραούχο!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το μέλλον του ο Σέρχιο Αραούχο σχεδόν φαίνεται να έχει αποφασίσει. Επουδενί δεν σκοπεύει να ακολουθήσει την Λας Πάλμας στη Σεγούντα και το σπίτι του αισθάνεται πως είναι η ΑΕΚ. Αυτό είναι το ένα… μέτωπο της μάχης που πρέπει να δώσει η Ένωση για να κρατήσει τον Αργεντινό φορ. Και το πιο εύκολο. Το πιο σκληρό, είναι φυσικά αυτό που αφορά την διαπραγμάτευση με τους Ισπανούς. Εκεί η ΑΕΚ θα χρειαστεί να δώσει μια μεγάλη και ζόρικη μάχη. Ο Λίτο Χιμένεθ, που σπανίως πέφτει έξω σ’ όσα γράφει, “τιτίβισε” πως η ΑΕΚ ήδη έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της στην Λας Πάλμας, προκειμένου να αποκτήσει τον Αραούχο.

[ads1]  Είναι προφανές πως στην Ένωση αφενός θέλουν να συνεχίσουν με τον Αργεντινό φορ, αλλά δεν θέλουν να εξελιχθεί σίριαλ ανάλογο μ’ αυτό του περσινού καλοκαιριού. Ακόμα και αν πέρυσι υπήρχε happy end, με τον Αραούχο να φορά τελικά τα κιτρινόμαυρα στις 31 Αυγούστου, φέτος η ΑΕΚ δεν θέλει τέτοια εξέλιξη. Δεν θέλει δηλαδή να χρειαστεί να περιμένει τόσο πολύ, καθώς υπάρχει το μεγάλο στοίχημα, οι δυο ζαριές για το Champions League. Επομένως η ΑΕΚ θέλει να “τρέξει” την υπόθεση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X