ΑΕΚτζήδικη... τρέλα: Έρχονται από το Χονγκ Κονγκ για την φιέστα!

ΑΕΚτζήδικη... τρέλα: Έρχονται από το Χονγκ Κονγκ για την φιέστα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παγκόσμια «κιτρινόμαυρη» τρέλα για το ιστορικό παιχνίδι της Κυριακής!

Eίκοσι τέσσερα χρόνια μακριά από πρωτάθλημα είναι τεράστιο χρονικό διάστημα για τους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς και η ευκαιρία να πανηγυρίσουν από κοντά την επιστροφή στα τρόπαια είναι σπουδαία στιγμή, κάτι που άλλωστε φαίνεται και από την προπώληση των εισιτηρίων!

Oι εκτιμήσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρουν ότι η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό στο OAKA, πλησιάζει τα 35.000 εισιτήρια και το Ολυμπιακό Στάδιο   αναμένεται να είναι «καυτό» από τους εν Ελλάδι φίλους της ΑΕΚ. Η απίστευτη κινητοποίηση που επικρατεί στους Ενωσίτες ενόψει Κυριακής ξεπερνά τα όρια και επεκτείνεται μαζικά και στην Επαρχία, ωστόσο υπάρχει μεγάλη ζήτηση και στο εξωτερικό!

Απ’ ότι φαίνεται, υπάρχουν και πιο… μακρινά ταξίδια, καθώς «κιτρινόμαυροι» απ όλον τον κόσμο ετοιμάζονται για να δουν από κοντά την ΑΕΚ να κατακτά -ύστερα από 24 ολόκληρα χρόνια- το πρωτάθλημα!  Ενδεικτικό μάλιστα είναι το γεγονός πως έχουν «κλείσει» εισιτήρια για την «κιτρινόμαυρη» γιορτή άνθρωποι από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από Μόσχα, Καναδά, ΗΠΑ αλλά και το Χονγκ Κονγκ!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X