Γραφικότητες Σκουρτόπουλου - Δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου!

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος παρουσιάστηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα του ΓΣΛ Φάρου με την ΑΕΚ. Η ήττα φαίνεται ότι… πείραξε αρκετά τον προπονητή των Λαρισαίων, αφού μετά τις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, όπου έκανε παράπονα για τη διαιτησία, είπε να το πάει ένα βήμα παραπάνω. Ο Έλληνας προπονητής δεν παρέστη στη συνέντευξη Τύπου, με τον άμεσο συνεργάτη του, Αβραάμ Παπαδόπουλο να παίρνει τη θέση του στο πάνελ, ως… ένδειξη διαμαρτυρίας!

 Ο συνεργάτης του προπονητή της Εθνικής ομάδας είπε μετά το τέλος του αγώνα: «Εξαρχής γνωρίζαμε ότι το σημερινό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ ήταν δύσκολο καθώς παίζαμε με μία ομάδα με καλό και ποιοτικό ρόστερ. Είχαμε κάνει στόχευση του παιχνιδιού σε όλες τις προπονήσεις. Ξεκινήσαμε καλά το ματς, είχαμε σωστές επιλογές, ελέγξαμε το παιχνίδι αλλά στη συνέχεια χάσαμε τη συγκέντρωσή μας δίνοντας τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να μπει στο ματς.

Από εκεί και πέρα γύρισε όλο το παιχνίδι υπέρ της ΑΕΚ εμείς προσπαθήσαμε να μπούμε ξανά στο ματς δίνοντας βαρύτητα στην άμυνά μας. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε και να παίξουμε πιο δυνατά. Δώσαμε όμως πολλές βολές στην αντίπαλη ομάδα με αποτέλεσμα να σκοράρουν εύκολα. Θεωρώ πως η προσπάθεια που κάναμε σήμερα ήταν πάρα πολύ καλή και αν συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια θα βρούμε τη νίκη που θέλουμε. Οπωσδήποτε θέλουμε να κάνουμε ακόμη μία νίκη γιατί αξίζει στα παιδιά που έχουν περάσει δύσκολα όλη τη χρονιά. Αυτή η ομάδα δικαιούται μια ακόμη νίκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X