Χιμένεθ: «Μου θυμίζει τον Σέρχιο Ράμος ο Μανωλάς»

Χιμένεθ: «Να μην πετάμε πυροτεχνήματα, γιατί ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις για τον Κώστα Μανωλά έκανε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ στην εφημερίδα Marca, με τον Σεβιγιάνο τεχνικό να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον διεθνή αμυντικό, τον οποίο είχε παίκτη στην πρώτη του θητεία στην Ένωση.

«Ήταν ένα ακατέργαστο διαμάντι με απίστευτες ικανότητες. Είχε δύναμη και ταχύτητα όσο λίγοι, αλλά δεν μπορούσε να κοντρολάρει τον εαυτό του. Μου θύμιζε τον Σέρχιο Ράμος στην ακαδημία της Σεβίλλης, και κυρίως στη δύναμη του. Επίσης είναι γρήγορος όσο ο Βαράν. Τον βλέπω ότι έχει τη δυνατότητα να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα του κόσμου», ανέφερε αρχικά ο Χιμένεθ, ο οποίος πρόσθεσε ότι προσπάθησε να φέρει τον Μανωλά όταν ήταν στη Σαραγόσα.

«Είχα προσπαθήσει να τον πάρω στη Σαραγόσα, αλλά δεν ήταν δυνατό να κλείσει η μεταγραφή του, ενώ επίσης είχα δώσει γι’ αυτόν καλές συστάσεις και στη Σεβίλλη», υπογράμμισε ο Χιμένεθ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X