Θέλει την ρεβάνς και την... 3η θέση

Θέλει την ρεβάνς και την... 3η θέση
Photo Credits: INTIME

Η «Βασίλισσα» φιλοξενεί σήμερα τον ΠΑΟΚ σε μια αναμέτρηση που μπορεί να αποδειχθεί κομβική για τη συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Το κίνητρο της ΑΕΚ είναι… διπλό. Οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να δώσουν απαντήσεις για δύο λόγους. Πρώτον η ΑΕΚ θέλει την ρεβάνς για την «βαριά» ήττα του πρώτου αγώνα, τον Δεκέμβριο. Η εικόνα της ομάδας του Σάκοτα ήταν θλιβερή, με την «Βασίλισσα» να χάνει με 86-65, 21 πόντους διαφορά! Ο μόνος που είχε διασωθεί από την συντριβή ήταν ο Καββαδάς με 16 πόντους. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να αποδείξουν ότι είναι καλύτερη ομάδα από τους «ασπρόμαυρους» και ότι βρέθηκαν σε κακό απόγευμα, στον πρώτο αγώνα της Πυλαίας.

Ο δεύτερος λόγος όπου η «Βασίλισσα» θέλει οπωσδήποτε το ροζ φύλλο του αγώνα, είναι η τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ με ήττα στην σημερινή αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, θα μπλέξει άσχημα. Αυτή την στιγμή, βρίσκεται στην 6η θέση σε τετραπλή ισοβαθμία (13-8) με Λαύριο, Προμηθέα και ΠΑΟΚ. Το σύνολο του Σάκοτα καλείται να δείξει ποιο είναι το αφεντικό και να πάρει τη νίκη, ώστε να κάνει άλμα για την 3η θέση.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X