Ο Μπακασέτας ήταν ο... άσος στο μανίκι του Μανόλο

Ο «Μπάκα» βροντοφωνάζει παρών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν από την φετινή ΑΕΚ και έχουν συμβάλει τα μέγιστα για να βρίσκεται… μια ανάσα η Ένωση από το πρωτάθλημα και… ένα ματς από το νταμπλ. Τα γκολ των Λιβάγια, Αραούχο και Λάζαρου φέρνουν αγκαλιά την ΑΕΚ με το πρωτάθλημα ύστερα από 24 χρόνια, αλλά υπάρχει και άλλος ποδοσφαιριστής που… αθόρυβα έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κλειδιά της κατάκτησης του τίτλου. Ο λόγος για τον Τάσο Μπακασέτα.

Ήταν 29 Οκτωβρίου όταν η ΑΕΚ πήγαινε στην Νέα Σμύρνη σε ένα ματς ζωής ή θανάτου με τον Πανιώνιο. Η Ένωση βρισκόταν στα… σχοινιά μετά από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα και η νίκη ήταν μονόδρομος. Εν τέλει οι «κιτρινόμαυροι» δραπέτευσαν από την Νέα Σμύρνη με γκολ του Αραούχο και ασίστ του Μπακασέτα. Σε αυτή την αναμέτρηση ήταν που ο Πέτρος Μάνταλος στάθηκε και πάλι άτυχος, καθώς υπέστη ρήξη χιαστών. Κάπου εκεί όλοι έσπευσαν να ξεγράψουν την Ένωση από παντού, βεβαίως όλοι τώρα βλέπουν με… κιάλια την πλάτη της.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έπρεπε να βρει τον αντικαταστάτη του αρχηγού για τους επόμενους 6 μήνες. Ο Τάσος Μπακασέτας φώναξε παρών και έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά, βρίσκοντας μια θέση βασικού στην «κιτρινόμαυρη» ενδεκάδα. Ο «Μπάκα» μπήκε στα… παπούτσια του αρχηγού, βοηθώντας πολύ την ΑΕΚ και τον Μανόλο. Ο Έλληνας διεθνής με τις εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις του, απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί επάξια στο επίπεδο της Ένωσης.

Θυμηθείτε τα όργια που έκανε στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έκανε… πάρτι στην άμυνα της ομάδας του Αγρινίου, έχοντας ένα γκολ, μία ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι! Τρομερός! Όπως και στο ματς με την Ξάνθη όπου σκόραρε με κεφαλιά και είχε δύο ασίστ. Σε 24 αναμετρήσεις πρωταθλήματος, ο Μπακασέτας έχει σημειώσει τέσσερα γκολ και έχει μοιράσει πέντε ασίστ. Ίσως η πιο σημαντική τελική πάσα να είναι αυτή στην Νέα Σμύρνη, όπου ξεκλείδωσε την άμυνα του Πανιωνίου, δίνοντας… μισό γκολ στον Αραούχο και αυτός χάρισε το τρίποντο στην ΑΕΚ.

Γενικά ο Τάσος Μπακασέτας είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Δείχνει πιο ώριμος , συμμετέχει πολύ στην οργάνωση του παιχνιδιού της ΑΕΚ και έχει βοηθήσει αρκετά την Ένωση στον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Μανόλο είδε στα… μάτια του Μπακασέτα τον αντικαταστάτη του «Πετράν» και αυτός με τις εμφανίσεις του τον δικαίωσε. Εξάλλου δεν τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια μόνο ο Μανόλο, αλλά και ο Σκίμπε στην εθνική ομάδα. Η χρονιά βαίνει καλώς για τον Έλληνα διεθνή ο οποίος δείχνει ότι έχει προσαρμοστεί πλήρως στον τρόπο παιχνιδιού των «κιτρινόμαυρων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X