Λαρεντζάκης: «Με την ώθηση του κόσμου της ΑΕΚ θα τα δώσουμε όλα στο Final 4»

Η ατάκα του Λαρεντζάκη για το... κλέψιμο-μπλοκάρισμα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Για την πρόκριση της ΑΕΚ στο Final 4 του Basketball Champions League και τον στόχο της Ενωσης το τριήμερο 4-6 Μαΐου, μίλησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Αρχικά, ο διεθνής άσος αναφέρθηκε στις μεγάλες στιγμές της Γαλλίας, αλλά και στους πανηγυρισμούς για την πρόκριση στο Final Four. «Αυτό που καταφέραμε με την πρόκριση στο Final Four ήταν κάτι πολύ ωραίο και κάτι πολύ όμορφο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας για την στήριξη. Συνεχίζουμε όμως γιατί μέχρι το Final Four έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε ώστε να είμαστε πανέτοιμοι».

Από τα πρώτα λεπτά η Ένωση είχε ξεκάθαρο προσανατολισμό στο παιχνίδι της, δείχνοντας ακριβώς πως ήξερε τι ήθελε. Ήταν απολύτως έτοιμη στο κομμάτι της πνευματικής προετοιμασίας και όπως τονίζει ο άσος της Ένωσης «στη Γαλλία πήγαμε με αυτοπεποίθηση και ψυχολογία, γιατί πέραν της διαφοράς είχαμε σαν στόχο και τη νίκη. Όταν έχεις τέτοια ψυχολογία, αλλά και νοοτροπία νικητή, μόνο θετικό μπορεί να φέρει σε όλη την ομάδα και στη συνέχεια των υποχρεώσεών μας».

Για δεύτερο παιχνίδι απέναντι στην Στρασμπούρ η Ένωση δεν ηττήθηκε, ωστόσο ο διεθνής γκαρντ εστιάζει στο πιο σημαντικό κομμάτι, την πρόκριση. «Δεν σημαίνει κάτι το γεγονός πως δεν χάσαμε. Η πρόκριση είναι αυτή που μετράει στην τελική. Είτε χάναμε με 8 πόντους, είτε χάναμε με 5, η πρόκριση θα ερχόταν, οπότε είναι και αυτό που μετράει για εμάς. Το ότι δεν χάσαμε δείχνει πως η ΑΕΚ έχει χαρακτήρα και πως όλοι είμαστε ενωμένοι στα αποδυτήρια. Έχουμε μια δύσκολη συνέχεια μπροστά μας», ήταν τα λόγια του.

Έχουμε μπει στον Απρίλιο και ήδη η ΑΕΚ μετρά ένα τρόπαιο και μια πρόκριση σε Final Four. «Στην αρχή της χρονιάς εγώ προσωπικά έθετα σαν στόχο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και να φτάσουμε ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη», παραδέχτηκε χωρίς περιστροφές και συμπληρώνει «Τώρα κάναμε 2 βήματα παραπάνω στην Ευρώπη και πήραμε το Κύπελλο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για όσα έχουμε καταφέρει, αλλά συνεχίζουμε. Στο Final Four θα τα δώσουμε όλα για να το κατακτήσουμε».

Πλέον η ΑΕΚ θα ετοιμαστεί για το Final Four της διοργάνωσης, το οποίο θα γίνει στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Αυτό, φυσικά, σημαίνει πως οι εξέδρες θα βαφτούν κιτρινόμαυρες, για χάρη της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα. «Είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο για εμάς που θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Σίγουρα θα μας δώσει ώθηση και ενέργεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εννοείται πως περιμένουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο και πιστεύω πως θα δώσει το παρών, όπως κάνει σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια», ήταν η τοποθέτηση του «Λάρυ».

Η συνέχεια είναι ακόμα πιο δύσκολη, κάτι που αναγνωρίζει και ο ίδιος, φροντίζοντας παράλληλα να δώσει και μια υπόσχεση. «Το καλύτερο για εμάς είναι να είμαστε έτοιμοι και να πάρουμε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Final Four και από εκεί και πέρα να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το τέλος αφήσαμε μια από τις πιο μεγάλες… νίκες της φετινής ΑΕΚ, την στήριξη του κόσμου της. Μια… νίκη για ην οποία υπάρχει εξήγηση σύμφωνα με τον 24χρονο γκαρντ. «Θεωρώ πως καταφέραμε με όσα έχουμε κάνει να κερδίσουμε τον κόσμο. Δεν θα έλεγα ότι έρχεται για εμάς ο κόσμος. Έρχεται για την ομάδα και για τη φανέλα. Περιμένουμε με την ίδια ενέργεια και το ίδιο πάθος ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερες νίκες».

Πηγή: SDNA

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X