Το... on air σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου για τον χωρισμό Μπαλατσινού-Κικίλια

Το... on air σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου για τον χωρισμό Μπαλατσινού-Κικίλια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κι εκεί που όλοι τους ήθελαν να συγκατοικούν και να ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ανατροπή. Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας δεν είναι πια ζευγάρι. Επόμενο βήμα ήταν κι αυτό αλλά προς άλλη κατεύθυνση.

Η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της «Tatiana Live» έκανε το σχόλιό της.

«Μέσα στο ζευγάρι δεν είμαστε και μπορεί αύριο να είναι ξανά μαζί. Εμένα μου άρεσαν μαζί. Σε γενικές γραμμές, ο μόνος προβληματισμός σε αυτές τις σχέσεις είναι ότι ο ένας δεν έχει δημιουργήσει οικογένεια και ο άλλος έχει ολοκληρώσει αυτόν τον κύκλο, τα ζευγάρια είναι διατεθειμένα να συνεχίσουν. Θα μου πεις τώρα η Μενεγάκη. Η Μενεγάκη δεν πιάνεται, είναι μια κατηγορία από μόνη της. Θα ήθελα να τους ξαναδώ μαζί, μου αρέσουν πολύ. Εύχομαι να είναι και πάλι μαζί.»

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου, Ο Βασίλης Κικίλιας ήθελε και προσδοκούσε ένα παιδί, η δε Τζένη Μπαλατσινού δεν φαινόταν πρόθυμη να αποκτήσει και τέταρτο απόγονο αφού έχει ήδη τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X