No 25 million, no party!

No 25 million, no party!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Σταμάτης Κραουνάκης το 1998 τραγούδησε για πρώτη φορά το τραγούδι με τίτλο «Τα λεφτά» που έλεγε για: «Τα λεφτά, τα λεφτά, τα εκατομμύρια, τα λεφτά, τα μπερντέ, τα μπικικίνια».

20 χρόνια μετά, αυτό το τραγούδι πρέπει να έρχεται συνεχώς τελευταία στο μυαλό του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τη διαφαινόμενη απώλεια των εκατομμυρίων του Τσάμπιονς Λιγκ (που μια φορά κι έναν καιρό ήταν εγγυημένα στην «ερυθρόλευκη» τσέπη), μιας και όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα τερματίσει τρίτος στη Super League και από τη νέα σεζόν θα παίζει στο Europa League.

«Εγώ στη ζωή μου δεν έχω φοβηθεί ποτέ τίποτα. Κάθε μέρα χτίζω και συνθέτω κάτι καινούργιο, με επιτυχία, οπότε κανένα πρόβλημα. Όλα από την αρχή.  Να φύγετε, να συνεχίσετε κάπου τις διακοπές σας. Θα συνεχίσουμε με την Κ20 κι ελάχιστους από εσάς. Θα αρχίσουμε το χτίσιμο της ομάδας άμεσα. Με τα πιτσιρίκια, που αγαπούν περισσότερο τον σύλλογο. Με αυτούς θα βγάλουμε τα ματς που απομένουν. Έχετε σπάσει τα νεύρα σε όλο τον κόσμο, ακόμη και σε αυτούς που δεν πηγαίνουν στο γήπεδο κι δεν πληρώνουν εισιτήριο. Φανταστείτε εμένα που πληρώνω εκατομμύρια για να με βρίζουν κι από πάνω», ήταν μερικά από τα λεγόμενα του Βαγγέλη Μαρινάκη το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας στο Ρέντη δείχνοντας πως το πρόβλημα είναι κυρίως οικονομικό και μετά ποδοσφαιρικό.

Πόσο τυχαίο είναι, άλλωστε, ότι για πρώτη φορά μετά από χρόνια ο Ολυμπιακός διατυμπανίζει παντού ότι θα επιχειρήσει ελληνοποίηση του ρόστερ του κι ότι θα προχωρήσει στην απόκτηση λίγων και καλών ξένων παικτών;

Τα βαριά συμβόλαια…

Όπως αναφέραμε και παραπάνω το… χρυσάφι του Τσάμπιονς Λιγκ κάνει φτερά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα επιχειρήσει να τελειώσει όλα τα βαριά συμβόλαια του συλλόγου και ήδη θεωρούνται παρελθόν ο Οτζίτζα Οφόε και ο Σεμπά.

Ο Βέλγος μέσος ήταν το καλοκαιρινό σήριαλ του Ολυμπιακού και ανακοινώθηκε στις 9 Ιουλίου του 2017 με τους ερυθρόλευκους να δίνουν 2,5 εκατομμύρια στη Λέγκια Βαρσοβίας για να τον αποκτήσουν. Ο Οφόε υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές της τάξης του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Οσον αφορά τον Βραζιλιάνο, κοστίζει… λίγα στον Ολυμπιακό μιας και οι ετήσιες απολαβές του Σεμπά είναι στα 420.000 ευρώ.

Από τους ήδη κομμένους στον Ολυμπιακό είναι και ο Φελίπε Πάρντο (έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο) των 600.000 ευρώ, ενώ πολύ βαρύ είναι το κλίμα και για τον Κώστα Φορτούνη του ενός εκατομμυρίου ευρώ ετησίως. Η μοναδική πιθανότητα να παραμείνει στο λιμάνι και τη νέα σεζόν ο Φορτούνης είναι η αδυναμία που του έχει ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών. Αν όμως συνεχίσει να είναι αδιάφορος και να μην δουλεύει θα χαιρετίσει, ενώ ήδη το όνομά του προωθείται στην ευρωπαϊκή χρηματιστηριακή αγορά, προκειμένου να προσεγγιστούν… υποψήφιοι αγοραστές!

Ο Αλμπέρτο Μποτία μένει ούτως ή άλλως ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν θα ανανέωνε το συμβόλαιο του που κοστίζει ετησίως 800.000 ευρώ στον Ολυμπιακό. Ακόμα ένας κεντρικός αμυντικός που δεν έχει μέλλον στους ερυθρόλευκους είναι ο Μπιορν Ένγκελς. Ο Βέλγος στόπερ είναι στoν… πάγο από τον Όσκαρ Γκαρσία από τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ μιας και δεν ήθελε να αγωνιστεί λόγω κάποιων ενοχλήσεων. Η πιο δαπανηρή μεταγραφή στόπερ που έγινε ποτέ από ελληνικό σύλλογο φαίνεται πως θα μείνει στην Ελλάδα μόλις για ένα χρόνο.

Ακόμα ένα βαρύ συμβόλαιο που θα διώξει ο Ολυμπιακός είναι αυτό του Μάρκο Μάριν. Ο Γερμανός παραπονιέται συνεχώς, είναι μονοδιάστατος και κοιτάζει συνέχεια τον εαυτό του και όχι την ομάδα. Αν συνυπολογίσουμε πως το ετήσιο συμβόλαιο του είναι στα 1,2 εκατ. ευρώ τότε είναι σίγουρο πως του χρόνου δεν θα φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Τα ερωτηματικά…

Υπάρχουν και κάποιοι παίκτες που είναι στο 50-50 να μείνουν στον Ολυμπιακό και πρόκειται για τους Ζιλέ (700.000 ευρώ), Μάρτινς (500.000 ευρώ) και Τζούρτζεβιτς. Οσον αφορά τον Κέβιν Μιραλάς είναι στη μέση και η ρήτρα αγορά της Έβερτον…

Οι σίγουροι…

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε για αδιάφορους παίκτες, αλλά μέσα σε αυτούς δεν αναφερόταν στους Σίλβιο Προτό, Παπ Σισέ, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Ομάρ και Ρομαό από τους ξένους, αλλά και τους Έλληνες Παναγιώτη Ταχτσίδη και Λεονάρντο Κούτρη. Αυτοί ποδοσφαιριστές μαζί με τους Νικολάου και Ανδρούτσο φαίνεται πως δεν κινδυνεύουν από τη… σκούπα του Μαρινάκη.

Ο προπονητής των 3 εκατομμυρίων ευρώ…

Ο Οσκαρ Γκαρθία πήγε μετά βαϊων και κλάδων στον Ολυμπιακό με τη συμφωνία με τους Πειραιώτες να είναι για 2,5 χρόνια και προβλεπόταν συνολική αμοιβή μαζί με τα μπόνους που αγγίζουν τα 3 εκατ. ευρώ. Περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ είναι το ετήσιο συμβόλαιο του.

Ο Ισπανός προπονητής θα βγάλει την χρονιά στον πάγκο του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, όμως είναι άγνωστο τι θα γίνει στην συνέχεια.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται πως θέλει να διώξει όλα τα μεγάλα συμβόλαια που κοστίζουν στον Ολυμπιακό, μιας και από τη νέα σεζόν το σεντόνι του Champions League θα λείπει από το Καραϊσκάκης. No Champions League, no party!

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού στην ομιλία του έστειλε νωρίτερα διακοπές τους παίκτες του και τόνισε πως θα παίξει με την Κ20 τα εναπομείναντα ματς της Super League, δείχνοντας και το μέλλον του συλλόγου.

Από τον… Μιραλάς στον Σάλιακα!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να στηριχτεί στα ελληνόπουλα που δεν κοστίζουν, αλλά μπορούν να πουληθούν κιόλας φέρνοντας αρκετά εκατομμύρια ευρώ (βλέπε Ρέτσος). Στα σχέδια των Πειραιωτών είναι στο να επιστρέψουν στο λιμάνι ποδοσφαιριστές που έχουν δοθεί δανεικοί και να πάρουν ευκαιρίες όπως ο Ρισβάνης (Ατρόμητος), ο Τσιμίκας (Βίλεμ), ο Γούτας (Σιντ Τρούιντεν), ο Σάλιακας (Κισσαμικός), Σιώπης (Πανιώνιος), Βέργος, Γιαννιώτης (Βαγιαδολίδ), Μανθάτης (ΠΑΣ Γιάννινα), Λαϊφης (Σταντάρ Λιέγης) και Καραμάνος.

Δηλαδή συμβόλαια μηδαμινά και με το 1/5 ως 1/8 όσων είναι στην πόρτα της εξόδου από το Ρέντη…

 

Πηγή: SDNA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X