Ζαλισμένος ο Καλύβας: «Θα έχουμε ένα χάρτινο πρωτάθλημα»

Ζαλισμένος ο Καλύβας: «Θα έχουμε ένα χάρτινο πρωτάθλημα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Ίσως είναι η πρώτη χρονιά που θα έχουμε ένα χάρτινο πρωτάθλημα. Που ο πρωταθλητής, δηλαδή, θα κριθεί στα χαρτιά. Αντί το Πρωτάθλημα να κριθεί στα γήπεδα, θα το κρίνει μια ανεμίζουσα χαρτοταινία και ένα πιστόλι που κατείχε νόμιμα ο Ιβάν Σαββίδης. Δεν θα μετρήσει ούτε η προσπάθεια, η αγωνία, οι κόποι των ποδοσφαιριστών, οι πολλοί βαθμοί αλλά οι δύο προηγούμενοι παράγοντες» σημείωσε αρχικά.

Για τις πληροφορίες που τον έφερναν διατεθειμένο να πάρει πρωτοβουλίες υπέρ του ΠΑΟΚ: «Σκεφτόμουν σε κάποια στιγμή να κάνω μια έγγραφη διαμαρτυρία. Αυτό μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε φίλαθλος. Δεν είναι πρωτοβουλία αυτό. Τις απόψεις που έχω δικαίωμα να εκφράσω, θα μπορούσα να τις εκφράσω, όπως ο οποιοσδήποτε, δημόσια. Με τον Ολυμπιακό 35 χιλιάδες άνθρωποι μέσα στο κρύο περίμεναν να χαρούν ένα παιχνίδι και τι έγινε; Έπεσε μια χαρτοταινία και έβαλαν κολάρο στον προπονητή. Είναι για γέλια. Αυτά τα πράγματα απαξιώνουν το ποδόσφαιρο».

Για το πώς πρέπει να αντιδράσει ο ΠΑΟΚ: «Πρέπει να αντιδράσει ειρωνικά. Δεν είμαι της λογικής των άκρων. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ πρέπει να αντιδράσει ειρωνικά και με χιούμορ. Είναι για να γελάμε όλα αυτά. Είναι δυνατόν να πιστεύουν ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού τραυματίστηκε σοβαρά από μια ανεμίζουσα ταινία; Και του έβαλαν και κολάρο;».

ΠΗΓΗ: Metropolis 95.5 FM

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X