Έκτακτο Δ.Σ. στη Λίγκα για αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού!

Έκτακτο Δ.Σ. στη Λίγκα για αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ομάδες της Λίγκας μελετούν σχέδιο ανατροπής της απόφασης για αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού, κάτι που θα αποδεικνυόταν σωτήριο για τον Παναθηναϊκό, καθώς φαντάζει πολύ δύσκολο -με τα υπάρχοντα δεδομένα- να καλύψει όλα τα ανοιχτά μέτωπα που έχει με τους πιστωτές. Ωστόσο οι “πράσινοι” με όχημα το τηλεοπτικό συμβόλαιο, μιας κι αρκετές ομάδες παραμένουν… άστεγες, στοχεύουν να ανατρέψουν την αρχική απόφαση, καθώς αρκετές ομάδες προτίθενται να αλλάξουν την ψήφο τους.

Όπως ανακοίνωσε η Superleague την Τετάρτη του Πάσχα (11/4) θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ. στα γραφεία του συνεταιρισμού μετά από αίτημα των ΑΕΚ, Κέρκυρα, Απόλλωνα Σμύρνης, Ατρομήτου, Παναθηναϊκού και Λαμίας για την αλλαγή της ποινής στις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη του Πάσχα, 11/4/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League σε ικανοποίηση του από 2/4/2018 εγγράφου αιτήματος των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΟΚ Κέρκυρα, Απόλλων Σμύρνης, Ατρόμητος Αθηνών, Παναθηναϊκός και Λαμία και σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ. 2 του καταστατικού, με μοναδικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης:

Τροποποίηση της από 20/11/2015 εισήγησης του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού προς την Ε.Π.Ο., αναφορικά με τις ποινές επί μη αδειοδότησης για την διοργάνωση του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X