Ενεργοποίηση Αλαφούζου για τηλεοπτικά και… αδειοδότηση!

Ενεργοποίηση Αλαφούζου για τηλεοπτικά και… αδειοδότηση!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τις 29 Μαρτίου το SDNA σας είχε ενημερώσει για το σχέδιο των τηλεοπτικά «άστεγων» ΠΑΕ να ζητήσουν πλέον εκείνες αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού για τις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν, καθώς δεν μπορούν επί του παρόντος να παρουσιάσουν εγγυημένο πλάνο βιωσιμότητας για τη νέα σεζόν.

Αυτή την συγκυρία επιδιώκει να εκμεταλλευτεί και ο Παναθηναϊκός, ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό σε περίπτωση που δεν αδειοδοτηθεί.

Η UEFA έδωσε βέβαια 15 ημέρες παράταση στην εξόφληση των οφειλών, συνεπώς το έκτακτο Δ.Σ. της Super League για να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα, πιθανόν να διεξαχθεί και την επόμενη εβδομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (2/4) στα γραφεία της λίγκας, συνάντηση των ΠΑΕ που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Άξιο αναφοράς, είναι ότι για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, το παρών έδωσε αυτοπροσώπως ο Γιάννης Αλαφούζος, δείγμα του πόσο σημαντικό είναι για τον Παναθηναϊκό να σταθεί στο πλευρό των υπολοίπων ΠΑΕ, να βρουν κεντρικά ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο και φυσικά να τις έχει με το μέρος του σε περίπτωση που χρειαστεί νέα ψηφοφορία εντός της λίγκας για την αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού.

Εκτός από τον Παναθηναϊκό, οι υπόλοιπες τηλεοπτικά «άστεγες» ΠΑΕ είναι οι Ξάνθη, Απόλλων, Πλατανιάς, Κέρκυρα, Λαμία, Παναιτωλικός και Ατρόμητος.

Στη συνάντηση συμμετείχε και η ΠΑΕ Άρης (διά του ιδιοκτήτη της, Θόδωρου Καρυπίδη) που είναι επίσης στο πλευρό τους ενόψει της επόμενης σεζόν, ενώ υπάρχει αισιοδοξία ότι μαζί τους θα έχουν και τον ΟΦΗ με τον οποίο υπήρξε επίσης επαφή.

Την θέση της πάντως διαχώρισε η Ξάνθη, που πιθανόν να αναζητήσει μόνη της τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Άπαντες, πλην της Ξάνθης, υπέγραψαν χαρτί ότι θα κινηθούν από κοινού ώστε να βρεθεί τηλεοπτικό συμβόλαιο, ενώ συγκρότησαν επιτροπή αποτελούμενη από τους Αλαφούζο, Σπανό, Μονεμβασιώτη και Καρυπίδη για να έρθουν σε επαφή με τα κανάλια.

 

Πηγή: SDNA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X