Έπιασε... 10άρι στο πρωτάθλημα ο Αραούχο και συνεχίζει!

Έπιασε... 10άρι στο πρωτάθλημα ο Αραούχο και συνεχίζει!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ νίκησε χθες τον Παναθηναϊκό με 3-0, με την συμβολή του Αραούχο να είναι μεγάλη. Ο Αργεντινός killer πήρε από το… χεράκι την ομαδάρα του Μανόλο και την οδήγησε στην… κούπα! Ο φορ της Ένωσης μας έκανε μια επανάληψη από την ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Τρομερό στοπάρισμα της μπάλας, στέλνει για χόρτα τον αμυντικό των «πρασίνων» και εξαπολύει μια φωτοβολίδα στον Βλαχοδήμο. Το ΟΑΚΑ πήρε φωτιά!

Τα δύο γκολ του «Τσίνο» στον θρίαμβο επί του Παναθηναικού, τον σκαρφάλωσαν στην πρώτη θέση των σκόρερ της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Ο Αραούχο έχει πλέον 10 γκολ σε 20 αναμετρήσεις και βρίσκεται συνολικά στην 4η θέση, πίσω από τους Ανσαριφάρντ, Πρίγιοβιτς και Κόντε.

Από τους άλλους «κιτρινόμαυρους», ο Λιβάγια έχει σκοράρει 8 τέρματα και ο Λάζαρος 6, που πήγε να βάλει ένα γκολ-ποίημα χθες, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X