Σάκοτα: «Δεν σημαίνει κάτι η διαφορά, θυμάστε τι έγινε με την Νίμπουρκ»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Στρασμπούρ
Photo Credits: INTIME

Ικανοποίηση μεν, αλλά όχι πανηγυρισμοί στην ΑΕΚ για το αποψινό +9 στο ΟΑΚΑ. Ο Ντράγκαν Σάκοτα ήταν σίγουρα χαρούμενος από τη νίκη επί της Στρασμπούρ και την διαφορά των 9 πόντων, ωστόσο τόνισε ότι  η ΑΕΚ οφείλει να είναι συγκεντρωμένη στην ρεβάνς.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε: “Δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε και δεν χρειάζονται υπολογισμοί. Έρχονται ακομα 40 λεπτα μπροστά μας. Ημασταν αρκετά καλοί για να κερδίσουμε, ίσως όμως όχι αρκετά συγκεντρωμένοι για να κερδισουμε με καλη διαφορά.

Στην τρίτη περίοδο δεν είχαμε τόσο καλή συγκέντρωση στην επίθεση και στην άμυνα. Στην 4η περίοδο αυτό άλλαξε και δείξαμε χαρακτήρα. Το γεγονός ότι από το -5 φτάσαμε στο κάποια στιγμή στο +10 ειναι σημαντικό κόντρα σε μια καλή ομαδα. Τα 16 χαμένα αμυντικά ριμπάουντ ειναι πολλά όπως και τα 15 λάθη που κάναμε. Στην ρεβάνς πρέπει να παίξουμε έξυπνα.

Θέλαμε τη νίκη χωρίς να μας ενδιαφέρει η διαφορά. Η διαφορά 9 πόντων είναι απλώς ένας αριθμός. Θυμόμαστε τι έγινε με τη Νίμπουρκ. Δεν γίνεται να χαλαρώσουμε. Στην Τσεχία το +2 έγινε +11 μέσα σε δύο λεπτά”.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X