Βουλευτής των ΑΝΕΛ πρότεινε ανταλλαγή των 2 Ελλήνων με τους 8 Τούρκους!

«Η Αθήνα θα μπορούσε να ανταλλάξει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς με τους οκτώ τρόπους, αν υπήρχε τρόπος παράκαμψης της Δικαιοσύνης».

Τα ανωτέρω δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, το πρωί της Τετάρτης, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης, σε συνέχεια των δηλώσεων του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Από τη μια λέμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε παρέμβαση στην ελληνική δικαιοσύνη, από την άλλη δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να παρακάμψουμε και οι δυο χώρες την ελληνική δικαιοσύνη και να βρούμε συμφωνία ανταλλαγής» τόνισε.

«Αν αποφασίσουν οι ηγεσίες των δυο χωρών ότι μπορούν να παρακάμψουν την ελληνική και την τουρκική δικαιοσύνη και να προβούν σε μια τέτοια ανταλλαγή, πιστεύω ότι θα μπορούσε να τελειώσει το θέμα» δήλωσε ο κ. Κατσίκης.

Όπως τόνισε, «ο Ερντογάν εμμέσως πλην σαφώς μας έστειλε ένα μήνυμα, το μήνυμα της ανταλλαγής των Ελλήνων στρατιωτικών με τους τούρκους… Έτσι το εκλαμβάνω εγώ. Έχει δώσει μήνυμα και στην Αμερική που κρατάει τον αμερικανό πάστορα Μπράνσον και θέλει να τον ανταλλάξει με τον Γκιουλέν… Κάνει πρόταση χωρίς να είναι σαφέστατος, αφού βγάζει πικρόχολα το θέμα» σχολίασε.

Σύμφωνα με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, τα λεγόμενα του Τούρκου προέδρου καταδεικνύουν ότι δεν επείσθη από τα επιχειρήματα των Ευρωπαίων στη Βάρνα για τους δύο Έλληνες. «Είναι ανένδοτος, δεν ακούει τους συμμάχους μας, δικαιώνεται ο Πάνος Καμμένος που χαρακτηρίζει τους συλληφθέντες ομήρους» σημείωσε.

Πηγή: reader.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X