Δε σηκώνει κεφάλι με τίποτα η Λας Πάλμας- Ολοταχώς για Segunda Division

Δε σηκώνει κεφάλι με τίποτα η Λας Πάλμας- Ολοταχώς για Segunda Division
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύσκολα θα βρίσκεται και την νέα χρονιά στην La Liga, η ομάδα του Πάκο Χέμεθ. Η Λας Πάλμας έφερε εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Λα Κορούνια και βρίσκεται ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό στην Segunda Division.

Το σύνολο του Χέμεθ, προηγήθηκε με το Χαλίλοβιτς στο 4΄, αλλά η Ντέπορ ισοφάρισε με τον Αλμπεντόσα και πλέον οδεύουν χέρι-χέρι προς την Β΄ κατηγορία της Ισπανίας.

Η ομάδα των Αραούχο και Λιβάγια, μετά από 29 αγωνιστικές, είναι σε δεινή θέση, καθώς βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού. Συγκεκριμένα, η Λας Πάλμας είναι στην 18η θέση με 21 πόντους, την στιγμή που η Λεβάντε έχει 27 βαθμούς και είναι πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, στην 17η θέση. Επιπλέον, η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά αγνοεί την νίκη επτά αγωνιστικές.

Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Χέμεθ, με την ΑΕΚ να είναι άμεσα ενδιαφερόμενη, καθώς ενδεχόμενη «πτώση» στην Β΄ κατηγορία, δίνει την ευκαιρία στην Ένωση να διαπραγματευτεί καλύτερες συμφωνίες για την απόκτηση των δύο «φονικών» της όπλων. Τον Μάρκο Λιβάγια και τον Σέρχιο Αραούχο, που κάνουν παπάδες στην χώρα μας και οδηγούν την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X