Ο Κέντρικ Ρέι στο enwsi.gr: «Πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ, δεν νιώθουμε πίεση»

Ο Κέντρικ Ρέι στο enwsi.gr: «Πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ, δεν νιώθουμε πίεση»
Photo Credits: INTIME

Ο 24χρονος γκαρντ της Νίμπουρκ, ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στην πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με την τσέχικη ομάδα στο ΟΑΚΑ. Πραγματοποίησε εμφάνιση… καριέρας με 30 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Μάλιστα, οι 30 πόντοι που σημείωσε στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ αποτελεί ρεκόρ για την διοργάνωση, αφού είναι οι περισσότεροι πόντοι που έχει βάλει ένας παίκτης σε αγώνα για τη φάση των «16» του Basketball Champions League. O Κέντρικ Ρέι, στις δηλώσεις που παραχώρησε στο enwsi.gr, μίλησε με ιδιαίτερο σεβασμό για την ΑΕΚ, ενώ φάνηκε και αρκετά προσγειωμένος όταν του τέθηκε το ερώτημα για τα ρεκόρ που σημείωσε η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο enwsi.gr :

Για την ΑΕΚ: «H AEK είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ήταν δύσκολο για εμάς να πάμε στο ΟΑΚΑ και να πάρουμε μια εκτός έδρας νίκη. Εμείς πρέπει απλά να επιμείνουμε σε ο,τι κάνουμε καλύτερα και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν μόνα τους».

Για το αν η πίεση είναι πιο έντονη μετά το εξαιρετικό παιχνίδι που πραγματοποίησε στο ΟΑΚΑ και αν οι παίκτες της Νίμπουρκ νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μετά τα ρεκόρ που σημείωσαν: «Όχι, δεν νιώθω καθόλου πίεση. Θα μπορούσε o οποιοσδήποτε από εμάς να πραγματοποιήσει μια τέτοια εμφάνιση. Σημειώνοντας ρεκόρ ή όχι, η αυτοπεποίθηση μας παραμένει πάντα σταθερή».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X