Οργισμένοι με τον Σκουτέρη στην ΑΕΚ

Οργισμένοι με τον Σκουτέρη στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γραμμή της ΑΕΚ είναι πως απόψε υπάρχει το ματς και η ομάδα δεν πρέπει να αποπροσανατολιστεί από τον στόχο της. Αλλωστε, η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα, έχει το πλεονέκτημα των δύο πόντων και καλείται να δείξει και μέσα στη ζούγκλα πως είναι καλύτερη. Από αύριο, κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του. Και σίγουρα δεν πρόκειται να περάσει στα ψιλά το σκάνδαλο με την υπογραφή Σκουτέρη. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, μαζί με τους Δεμέστιχα και Γεωργούλια έγραψαν ιστορία και στην ΑΕΚ βράζουν εναντίον τους.

Είναι τρομερή η μεθόδευση που υπήρξε στη διαδικασία. Ο Σκουτέρης έκρινε, ότι ο ΠΑΟΚ παραβίασε τα άρθρα 15 και 21 του κανονισμού, αλλά τον τιμώρησε με… μισή ποινή από αυτή που προβλέπει ο κανονισμός και είχε επιβληθεί πρωτόδικα. Αγνόησε τον κανονισμό που η κυρία Σκουλαρίκη πρωτόδικα είχε εφαρμόσει κατά γράμμα. Βρήκε τρόπο να κρατήσει και την πίτα (του ΠΑΟΚ) ολόκληρη, αλλά και τον σκύλο (Ολυμπιακό) χορτάτο.

Η οργή μεγαλώνει εάν αναλογιστεί κάποιος πως είχε λειτουργήσει ο Σκουτέρης στην υπόθεση Χιμένεθ. Αν και η κυρία Σκολαρίκη είχε πρωτοβάθμια τιμωρήσει τον τεχνικό της ΑΕΚ για την χειρονομία στη Λεωφόρο με 15 ημέρες στέρηση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έργω εξύβριση. Ωστόσο, όταν ανέλαβε ο Σκουτέρης έκανε δεκτή την έφεση που άσκησε ο αθλητικός εισαγγελέας και για να μην ξεφύγει από τον κανονισμό τιμώρησε και παραπάνω από το κατώτερο, με 45 μέρες, τον προπονητή της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X