Και τώρα όλα για όλα και το «ρολό»… δώρο! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Και τώρα όλα για όλα και το «ρολό»… δώρο! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτό που βιώνει από τα μεσάνυχτα η ΑΕΚ είναι… πρωτοφανές και μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω. Όπως το 1988 με την Λάρισα και τα ούρα του Τσίγκοφ, όπως το 2018 με την κλοπή του καθαρού τίτλου για τον Βάλνερ, έτσι και τώρα  Αθλητικός Δικαστής μία το βράδυ (!!!) έκανε το χατήρι του ΠΑΟΚ! Του έδωσε πίσω τους βαθμούς της τιμωρίας και του δίνει το δικαίωμα να έχει τους οπαδούς του στο πλάι του απόψε στην Τούμπα, δίχως να το προβλέπει κανένας κανονισμός! Και τον φέρνει στο -2 από την ΑΕΚ, λίγες ώρες πριν την σέντρα!

Ωστόσο, η ΑΕΚ απόψε (19:30, Novasports1/enwsi.gr) μπαίνει στην Τούμπα με το… μαχαίρι στα δόντια και έτοιμη να κερδίσει ξανά τον ΠΑΟΚ και να περάσει αλώβητη από ακόμη μία έδρα φέτος. Όπως έκανε σε όλες τις δύσκολες έδρες φέτος σε Ευρώπη και Ελλάδα. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στη διάθεση του, αλλά θα παρατάξει μια 11αδα έτοιμη για ΟΛΑ!

Για την ΑΕΚ αναμένεται κάτω από τα δοκάρια να καθίσει ο Τσιντώτας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκάλο, Λαμπρόπουλο, Βράνιες και Μπακάκη. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κονέ και ο Σιμόες, με τον Χριστοδουλόπουλο και τον Μπακασέτα στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Λιβάγια, με τον Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης. Υποψήφιος είναι και ο Μασούντ για την 11αδα, ενώ υπάρχει και… πλάνο για τριάδα στα στόπερ και 3-5-2.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει LIVE όλο το ρεπορτάζ από το μεγάλο ντέρμπι, την ζωντανή εξέλιξη του ματς, καθώς και τον σχολιασμό των συντακτών του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X