Θέμα στην Κροατία η ΑΕΚ και ο Λιβάγια: «Σπρώχνει την ΑΕΚ προς τον πολυαναμενόμενο τίτλο!»

Κάνει μάγια...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκο Λιβάγια απασχολεί σε συχνή βάση τους Κροάτες, με τις σπουδαίες εμφανίσεις του στην χώρα μας. Άλλωστε, ο killer της ΑΕΚ, έχει χτυπήσει και την… πόρτα της Εθνικής Κροατίας για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Σήμερα η ιστοσελίδα «gol.dnevnik.hr», έχει ένα άρθρο σχετικά με τους… μόνιμους πρωταθλητές και φυσικά είναι μέσα η χώρα μας. Αναφέρεται στην μεγάλη μάχη που γίνεται για την κούπα και στο «πολυβόλο» της Ένωσης, που την έχει πάρει από το χέρι και την οδηγεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος!

«Ο Λιβάγια σπρώχνει την ΑΕΚ προς τον πολυαναμενόμενο τίτλο» είναι ο τίτλος του άρθρου και συνεχίζει: «Στην κορυφή του πρωταθλήματος είναι η ΑΕΚ, ενώ δεύτερος είναι ο ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες έχουν μακρά αναμονή από τους τίτλους, με την ΑΕΚ να έχει καλύτερο παίκτη τον Κροάτη επιθετικό, Μάρκο Λιβάγια. Έχει κερδίσει τον τελευταίο της τίτλο το 1994, ενώ ο ΠΑΟΚ το 1985. Την Κυριακή παίζουν μεταξύ τους  σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να κρίνει το πρωτάθλημα». Γίνεται αναφορά και στον Παναθηναϊκό και στα τελευταία πρωταθλήματα των Πειραιωτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X