Ιστορική πρόκληση για πρόκριση της ΑΕΚ απόψε στο παγωμένο Κίεβο (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Ιστορική πρόκληση για πρόκριση της ΑΕΚ απόψε στο παγωμένο Κίεβο (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Το 0-0 στο ΟΑΚΑ κρατά την ΑΕΚ «ζωντανή» στην πρόκριση στους «16» του Europa League. Απόψε (20:00, CosmoteSport2/enwsi.gr) στο «Ολιμπίνσκι» του παγωμένου Κιέβου με τη θερμοκρασία υπό το μηδέν, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θέλει ένα μεγάλο αποτέλεσμα με νίκη (ή ισοπαλία με δύο γκολ τουλάχιστον) για να πάρει την 3η σερί ευρωπαϊκή πρόκριση φέτος.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν στη διάθεση τους, τους Βράνιες-Λιβάγια λόγω τιμωρίας, τους τραυματίες Τσόσιτς-Λόπες, τους Χουλτ-Μοράν που δεν έχουν δηλωθεί για την Ευρώπη και τους μόνιμα εκτός τους τελευταίους μήνες Μάνταλο-Γιόχανσον.

Ετσι, ο Μανόλο Χιμένεθ αναγκάζεται σε αλλαγές στην 11αδα του απόψε. Το πιθανότερο σχήμα που θα δούμε θα είναι ο Μπάρκας κάτω από τα δοκάρια, ο Γκάλο δεξί μπακ, ο Μπακάκης αριστερό μπακ και ο Λαμπρόπουλος με τον Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας, με τους Σιμόες-Γαλανόπουλο στον άξονα. Στην επίθεση ο Αραούχο είναι ο σέντερ φορ και οι Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Κλωναρίδης έχουν προβάδισμα για το αρχικό σχήμα, με αουτσάιντερ τον Μασούντ.

Το enwsi.gr βρίσκεται στο Κίεβο, θα σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ από το ματς, την ζωντανή εξέλιξη του και τον σχολιασμό των συντακτών του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X