Με… το πόδι στο γκάζι κόντρα στην Ξάνθη (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Εικόνες από το ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες ημέρες μετά το ματς με την Ντιναμό Κιεβου στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ ξαναμπαίνει στο… παιχνίδι του πρωταθλήματος. Και σήμερα απέναντι στην Ξάνθη στο Ολυμπιακό Στάδιο, δεν έχει άλλα περιθώρια πέραν της νίκης αν θέλει να ξαναπλησιάσει ξανά τον ΠΑΟΚ που κέρδισε χθες στη Λαμία.

Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα και με το… πόδι στο γκάζι, θέλουν το «τρίποντο» σήμερα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν αναμένεται να κάνει… εκπλήξεις (δεν έχει τον τιμωρημένο Μπακάκη), μιας και ο μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια.

Αναγκαστικά θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας ο Μπακάκης, ενώ ο Χουλτ επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Όπως και ο Τσιντώτας κάτω από τα δοκάρια, με το επικρατέστερο δίδυμο στα στόπερ να είναι Βράνιες-Τσιγκρίνσκι (δεν παίζει στο Κίεβο ο Βόσνιος, ξεκουράστηκε την Πέμπτη ο Ουκρανός), με τον Γκάλο… αμετακίνητο δεξιά. Στα χαφ ο Σιμόες παραμένει σταθερός, με τον Μοράν να διεκδικεί θέση με τον Γαλανόπουλο που έπαιξε κόντρα στην Ντιναμό. Στην επίθεση Χριστοδουλόπουλος και Αραούχο επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα, με τον Λιβάια σε ελεύθερο ρόλο (δεν παίζει επίσης την Πέμπτη στην Ουκρανία). Αριστερά ο Μπακασέτας έπαιξε στο πρώτο ματς με την Ντιναμό, στο οποίο δεν αγωνίστηκε ο Μασούντ. Ο Ιρανός είναι καλύτερα και αναμένεται να μπει στο αρχικό σχήμα για να βοηθήσει… στο ξεκλείδωμα της αντίπαλης άμυνας.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη του αγώνα, καθώς και τον ζωντανό σχολιασμό των συντακτών του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X