Μπακασέτας: «Μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα, είμαστε ανώτεροι από την Ντιναμό»

Μπακασέτας: «Μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα, είμαστε ανώτεροι από την Ντιναμό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην COSMOTE TV μίλησε ο άσος της ΑΕΚ, Τάσος Μπακασέτας.  Ο Έλληνας διεθνής τόνισε ότι το γκολ των Ουκρανών ήταν μια άτυχη στιγμή και εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Ένωση μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του «κιτρινόμαυρου» παίκτη:

Για την εμφάνιση της ΑΕΚ στο πρώτο ματς με τη Ντιναμό Κιέβου και το αποτέλεσμα: «Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα δείξαμε ότι είμαστε ανώτεροι από τον αντίπαλο. Δεν αφήσαμε τη Ντιναμό να κάνει ευκαιρία στο ματς και το γκολ που δεχθήκαμε ήταν μια άτυχη στιγμή που μπορεί να συμβεί σε κάθε ματς. Στη συνέχεια επιβάλαμε τον ρυθμό μας, δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι και είναι ένα πολύ άδικο αποτέλεσμα. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη για να είμαστε ασφαλείς στο δεύτερο ματς στο Κίεβο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν το ίδιο καλοί αλλά και πάλι ο αντίπαλος δεν μας έκανε ευκαιρία.

Για τη συνέχεια της σεζόν: «Η ΑΕΚ συνεχίζει και θα συνεχίζει έτσι, δεν μπορεί να μας σταματήσει τίποτα. Όλοι οι παίκτες έχουμε φιλοδοξίες να πετύχουμε όσα περισσότερα μπορούμε και παιχνίδι με το παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Νομίζω ότι στο τέλος μπορούμε να πετύχουμε πολύ μεγάλα πράγματα και το αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι που αγωνιζόμαστε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X