Λαρεντζάκης: «Ευτυχώς δώσαμε μία χαρά στον Αγγελόπουλο»

Λαρεντζάκης: «Ευτυχώς δώσαμε μία χαρά στον Αγγελόπουλο»
Photo Credits: INTIME

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Μπαϊρόιτ και την πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League.

Ο διεθνής γκαρντ δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως η Ένωση έδειξε ψυχή και πως είναι ομάδα, ενώ συμπλήρωσε πως ευχαριστήθηκε περισσότερο που οι παίκτες έδωσαν χαρά στον Μάκη Αγγελόπουλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Πετρίδη:

Για τη νίκη επί της Μπαϊρόιτ: «Σήμερα δείξαμε ψυχή και ότι είμαστε ομάδα. Μέχρι το 35’ ήμασταν πίσω στο σκορ. Λίγο το άγχος και πίεση, λίγο και η επικοινωνία να δούμε τι κάνουν οι Στρασμπούρ και Βενέτσια… Τώρα, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Το θέλαμε πολύ και το πιστεύαμε. Δείξαμε χαρακτήρα. Είχαμε παιχνίδια που τα χάναμε λόγω τύχης, σήμερα μας βοήθησε και η τύχη. Ευτυχώς που νικήσαμε, γιατί αν νικούσε η Στρασμπούρ και η Βενέτσια και όχι εμείς, θα ήταν μαχαιριά στην καρδιά. Το πανηγυρίζουμε σήμερα το βράδυ, γιατί από αύριο ξεκινάμε να σκεφτόμαστε τον τελικό».

Για το αν είναι στόχος της ΑΕΚ το Final Four: «Δεν μπορώ να πω πολλά. Το είχαμε βάλει για στόχο από την αρχή και περάσαμε στην επόμενη φάση. Σίγουρα τώρα παιχνίδι με το παιχνίδι έχουμε και την εμπειρία για να είμαστε εκεί».

Για αν έχει προτίμηση για αντίπαλο: «Ακόμα δεν έχουμε δει κάτι. Οι καλές ομάδες είναι πρώτες και εμείς είμαστε τρίτοι. Οπότε καλά είμαστε».

Για τον Μάκη Αγγελόπουλο: «Μας στηρίζει και ήρθε χθες και στην προπόνηση. Ευτυχώς του δώσαμε μία χαρά. Είμαστε και εμείς χαρούμενοι που τον είδαμε να χαμογελάει, γιατί πραγματικά κάνει μεγάλη προσπάθεια».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X