Ζήτησε συγγνώμη και επέστρεψε ο Βράνιες

Ζήτησε συγγνώμη και επέστρεψε ο Βράνιες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν αναγκαίο για την ΑΕΚ. Ανεξάρτητα από όσα μπορεί να πιστεύει ο καθένας, η πραγματικότητα είναι πως στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και με όσα είχαν προηγηθεί, δεν μπορούσε να υπάρξει αποχώρηση του Ογκνιεν Βράνιες από την ομάδα. Αποτελούσε προτεραιότητα να πέσουν οι τόνοι, να μπει το συμφέρον της ομάδας πάνω από κάθε εγωισμό και να πρυτανεύσει η λογική. Οπερ και εγένετο, με τη συνάντηση των Μπάγεβιτς, Χιμένεθ, Βράνιες να κλείνει το θέμα.

Ηδη, από το βράδυ της Πέμπτης είχαν υπάρξει οι κατάλληλες κινήσεις, ώστε να ηρεμήσει ο Βόσνιος. Φάνηκε μάλιστα πως το ταξίδι στο Βελιγράδι συνέβαλε προς αυτήν την κατεύθυνση, καθώς ο Βράνιες ηρέμησε. Πήγε στα Σπάτα πολύ πιο ήρεμος, όπου τον περίμενε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, ήταν εκείνος που του μίλησε αρχικά, προτού υπάρξει η καθοριστική συνάντηση και με τον Χιμένεθ.

Εκεί ο Βράνιες ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και έδειξε πως είχε κατανοήσει απόλυτα το λάθος του. Επειτα από αυτό, ο Χιμένεθ δεν είχε κανένα λόγο να τραβήξει το θέμα στα άκρα. Ετσι και αλλιώς, από τη δημόσια τοποθέτηση του προπονητή της ΑΕΚ, είχε φανεί πως δεν είχε διάθεση να τραβήξει το θέμα στα άκρα. Ετσι, ο Βράνιες μπήκε στην ομάδα, προπονήθηκε κανονικά και βέβαια μετέχει στην αποστολή και φαίνεται πως θα είναι βασικός απέναντι στη Λαμία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X