Avanti maestro!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα και πριν ο Σοτζέι Μασούντ εμφανιστεί στα Σπάτα, όλοι στην ΑΕΚ γνώριζαν πόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι ο Ιρανός. Όμως αυτό που έχουν δει στις περίπου δέκα μέρες που βρίσκεται ο παίκτης στην ομάδα και στα δυο ματς που έχει παίξει, τους έχει… ψαρώσει όλους. Ατάκες τύπου “ο Μασούντ μιλάει στην μπάλα” και “αυτό το παιδί ξέρει πολλά κιλά μπάλα”, είναι από τις πλέον κλασικές στα Σπάτα. Ο Ιρανός απέδειξε και στο ματς στο Αγρίνιο, αλλά και στο χθεσινό στο ΟΑΚΑ, πως μπορεί να δώσει πάσα “πάρε – βάλε”. Άλλωστε σε δυο συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, μετράει ήδη δυο ασίστ. Κάτι που δεν είναι και μικρή υπόθεση.

Ο Μασούντ στο πρώτο του ματς ως βασικός και στην πρώτη φορά που έπαιξε ως επιτελικός μέσος στον άξονα, έδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο του… μαέστρου. Του ποδοσφαιριστή δηλαδή που αφενός θα κάνει παιχνίδι, αφετέρου θα δίνει τον τόνο όσες φορές χρειαστεί. Ένας παίκτης με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από την ορμή και την εκτελεστική δεινότητα του Μπακασέτα, που η ΑΕΚ τα είχε ανάγκη μετά τον τραυματισμό του Μάνταλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X